free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Ανακοίνωση του Ολυμπιακού Λαυρίου για την επόμενη μέρα από το ντέρμπι με την Λαυρεωτική. Οι “ερυθρόλευκοι” μιλούν με κολακευτικά σχόλια για την Λαυρεωτική και καλούν να κρατηθεί η αντιπαλότητα τους μόνο στις τέσσερις γραμμές.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

 

«Περιμέναμε για την έκδοση της παρούσας ανακοίνωσης, προκειμένου αυτή να αξιολογηθεί με νηφαλιότητα και ψυχραιμία, ύστερα από την ένταση που επικράτησε τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Ολυμπιακός Λαυρίου σέβεται και εκτιμά απεριόριστα την ΑΠΕ Λαυρεωτική, η οποία έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στο Λαυριώτικο ποδόσφαιρο, προσφέροντας χαρές στους φιλάθλους και σοβαρό κοινωνικό έργο στα νέα παιδιά. Επιτρέψτε μας, όμως, να νιώθουμε το ίδιο και για την δική μας ομάδα, που στα 90 χρόνια της ιστορίας της προσπάθησε και προσπαθεί -αναλόγως με τις δυνάμεις της ανά εποχή- να αναπτύξει το άθλημα στο Λαύριο, πάντα στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας.

Δεν θα ασχοληθούμε με την διαιτησία του αγώνα. Δεν το έχουμε κάνει για κανέναν αγώνα, ούτε αυτόν με τον Άρη Βούλας. Άλλωστε, καθένας που ήταν στο γήπεδο έχει βγάλει τα συμπεράσματά του και φυσικά η γνώμη του καθενός είναι σεβαστή. Ένα είναι σίγουρο και αδιαμφισβήτητο γεγονός. Ότι ζήσαμε ένα από τα συγκλονιστικότερα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων των τελευταίων 20 περίπου ετών, απόδειξη ότι και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και εκπροσωπούν επάξια τον τόπο μας στην Ανατολική Αττική.

Βαθιά μας πεποίθηση είναι ότι οι ομάδες της πόλης του Λαυρίου πρέπει να συμπορεύονται με σκοπό την άνοδο του ποδοσφαίρου στον τόπο μας, χωρίς να μαλώνουν, χωρίς να εκτοξεύουν λάσπη ο ένας στον άλλον, περιορίζοντας την “αντιπαράθεσή” τους μόνο στις 4 γραμμές του γηπέδου και μόνο για 90 λεπτά. Να γνωρίζετε όλοι ότι εμείς -όπου μπορούμε- αποδεικνύουμε εμπράκτως ότι ενδιαφερόμαστε να έχουμε άριστες σχέσεις με την ΑΠΕΛ και τον Παλλαυρεωτικό. Αλλά δεν μπορούμε να δεχόμαστε να απαξιώνεται η προσπάθειά μας και οι αγωνιστικές μας επιτυχίες.

Αναφορικά με τον Βαγγέλη Καραμολέγκο, ενημερώνουμε ότι εμείς ως σωματείο τον υποδείξαμε ως υποψήφιο στις τελευταίες εκλογές της Ένωσης. Είναι γνωστό σε όλους ότι οι υποψήφιοι υποδεικνύονται από τα σωματεία, όπως ορίζει το καταστατικό της ΕΠΣΑΝΑ, προκειμένου οι Ενώσεις να διοικούνται από ανθρώπους που έχουν προσφέρει σε σωματεία και στο ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου είναι υπερήφανος που ο Βαγγέλης Καραμολέγκος, εκλέχθηκε και κατέχει την θέση του Αντιπροέδρου της Ένωσης. Επίσης ενημερώνουμε ότι ο κ. Καραμολέγκος αμέσως μετά την εκλογή του αποχώρησε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας. Φυσικά ο άνθρωπος διατηρεί φιλικές, προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις με ανθρώπους που δραστηριοποιούνται τόσο στον Ολυμπιακό Λαυρίου όσο και στα άλλα σωματεία της πόλης μας.

Παρακαλούμε τέλος να μην εκληφθεί το ύφος της ανακοίνωσής μας ως αδυναμία. Απλά η βούλησή μας για κοινούς στόχους προκειμένου ο φίλαθλος κόσμος του Λαυρίου να απολαύσει θριάμβους και “κατηγορίες” που ούτε καν έχει φανταστεί, υπερτερεί της στεναχώριας μας για τις ανακοινώσεις». 

Related posts

Αρνητική η απόφαση του Παλλαυρεωτικού για την συνένωση

Abola Team 3

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Newsroom

Επιστροφή Μανδύλη στον Αστέρα Βάρης

Abola Team