free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Συντριπτική… Άνοιξη

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Άνοιξη το τοπικό ντέρμπι με τον Αφιδναϊκό επικρατώντας με 4-0. Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο σοβαρός τραυματισμός του Ράλλη.

 

Οι “πράσινοι” μπήκαν πιο αποφασισμένοι στο ματς και έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο 5′ όταν η κεφαλιά του Καναβογιάννη να περνάει λίγο άουτ. Νέα φάση για την Άνοιξη όταν οι Τσέβας – Αθανασόπουλος έκαναν ωραίο ένα-δύο με τον δεύτερο να σημαδεύει λίγο άουτ. Στο 14′ συνέβη η πιο άσχημη του παιχνιδιού και ίσως της αγωνιστικής όταν ο Ράλλης συγκρούστηκε με τον Καράμπελα και έσπασε την μύτη του ενώ μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Αυτό ωστόσο δεν πτόησε τους γηπεδούχους οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 25′ με τον Δρόσο να κάνει το 1-0 σουτάροντας έξω από την περιοχή. Στην συνέχεια του ημιχρόνου δεν υπήρξε κάτι συνταρακτικό. 

 

Στο δεύτερο μέρος και με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Δρακόπουλος βρίσκει τον Νικήτα Αθανασόπουλο και αυτός από το ύψος του πέναλτι δεν δυσκολεύτηκε για το 2-0 δίνοντας έτσι… μαξιλαράκι ασφαλείας στην ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου. Στο 75′ ο Τσέβας βρήκε τον Δαρδέντζα και εκείνος με την σειρά του πλάσαρε σωστά για το 3-0. Στην συνέχεια όσο ο Αφιδναϊκός ήταν εκτός ρυθμού οι γηπεδούχοι  έκαναν κάποιες  φάσεις.Το… κερασάκι στην τούρτα σημείωσε ο Τσέβας στο 89′ με φοβερή εκτέλεση φάουλ.

 

Διαιτητές : Ζαχαρόπουλος, Δουλγεράκης, Κυριακόπουλος

 

Άνοιξη: Μουλάς, Χουζούρης ( Χατζηεμμανουήλ 81′), Τρακάκης, Κυριάκης, Δρόσος, Ράλλης ( Αθανασόπουλος Ειρ. 14′), Δρακόπουλος, Θεοδώρου, Αθανασόπουλος Ν., Δαρζέντας (Ελευθερίου 77′), Τσεβάς.

 

Αφιδναϊκός: Μορφονιός, Δήμας, Άλι, Νικηφοράκης, Νικολάου (Τάτσης 67′), Ζουβερέλης, Τσαλίδης (Μπεγκάι 79′), Διαμαντόπουλος (Γκιόλα 60′), Τσαγκαράτος, Καναβογιαννης, Καράμπελας

 

 

 

 

Related posts

Ο Πρωτέας Παλ. Φώκαιας 5-0 τον Αφιδναϊκό

Abola Team 3

Με ποδοσφαιρική φιέστα από τις ακαδημίες του συλλόγου κλείνει τη σεζόν η Βουλιαγμένη

Abola Team 3

Με μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες ξεκινά ο Αήττητος!

Ρένος Γιαμπουράς