free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

“Μπλόκο” στο Περιστέρι

Ισόπαλος ολοκληρώθηκε ο αγώνας ανάμεσα σε Περιστέρι και Σούρμενα με σκορ 1-1. Με δέκα ολοκλήρωσαν οι γηπεδούχοι.

 

Πολύ δυνατά μπήκαν οι φιλοξενούμενοι και απείλησαν πρώτοι στο 4′ με την κεφαλιά του Καζάντζη να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι. Το Περιστέρι απάντησε στο 10′ όμως το σουτ του Λειβαδά πέρασε άουτ. Στο 20′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τετ α τετ με τον Λιώνη να αποκρούει την προσπάθεια των αντιπάλων του. 

Στο 26′ όμως οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Μάλλιου βρήκαν δίχτυα όταν ο Καζάντζης έπειτα από κόρνερ του Μετλίου έπιασε μια πολύ δυνατή κεφαλιά για το 0-1.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και πάλι προήλθε από στημένη φάση. Εκτέλεση κόρνερ από τον Οκσιζόγλου, ο Παπαευθυμίου πρώτος στην μπάλα “τιμωρεί” την αδράνεια των αμυντικών από κοντά για το 1-1 στο 30′.

Οι φιλοξενούμενοι στο 39′ έχασαν μοναδική ευκαιρία για να προηγηθούν με τον Δημογιάννη αντί να σουτάρει σε τετ α τετ να προσπαθεί να πασάρει και να κόβεται η προσπάθεια του από τους αμυντικούς.

 

Στην επανάληψη, τα Σούρμενα μπήκαν ξανά δυνατά και στο 48′ ο Δημογιάνης βρίσκει απέναντι του τον Λιώνη όμως δεν καταφέρνει από κοντά να σκοράρει.

Το Περιστέρι προσπαθούσε να κλείσει καλά τους χώρους και έπαιξε αμυντικά με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να “ξεκλειδώσουν” την αντίπαλη άμυνα. Στο 56′ ο Δημογιάννης σουτάρει όμως ο Λιώνης αποκρούει εκ νέου. Στο 67′ ήρθε η σειρά του Μετλίου με όμορφη εκτέλεση φάουλ να απειλήσει όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν πάλι εκεί.

Στο 74′ νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Καζάντζη αυτή την φορά να περνάει τον Λιώνη και να βρίσκει απέναντι του τον Ιατρούδη ο οποίος έσωσε πάνω στην γραμμή το γκολ. Στο 80′ ο Πασάς ανατράπηκε από τον Μουντζούρη σε προφανή θέση για γκολ, και έτσι η ομάδα του Αργύρη Πούλου συνέχισε με δέκα παίχτες για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Πάντως, στο 86′ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να “κλέψουν” το παιχνίδι αν το φάουλ του Πλέστη δεν χτυπούσε στο οριζόντιο δοκάρι του Λύρου. 

Τελευταία και μεγαλύτερη φάση του αγώνα, έγινε στο 88′ με τον Καζάντζη να πιάνει την κεφαλιά έπειτα από ωραία σέντρα από τα δεξιά, σχεδόν από το ένα μέτρο, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Λιώνη. 

Έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 1-1 και το Περιστέρι απέσπασε σημαντική ισοπαλία κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο και παράλληλα μια πολύ καλή ομάδα.

 

 

Περιστέρι (Αργύρης Πούλος ) : Λιώνης, Ιατρούδης, Μπούζας, Μουντζούρης, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Οκσισόγλου (Κούτρης 90′), Πλέστης, Κρεμύδας (82′ Αννιτσάκης), Χέλμης, Λειβαδάς (Καλαμοτουσάκης 53′)

 

Σούρμενα (Βαγγέλης Μάλλιος ) : Λύρος, Μετλίου, Ζιώγας, Ακριτίδης, Τσακίρης (Πασάς 77′), Μπουγιούκος, Γεωργίου, Μανωλιάδης, Καζάντζης, Δημογιάννης, Γιοματάρης (78′ Γιαννόπουλος)

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Ενημέρωση για τον αγώνα μπαράζ της 05/04/2023, Α.Ο. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ – Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Abola Newsroom

ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ 0-2 | Στιγμιότυπα

admin

ΕΠΣΑ: Οι διαιτητές στους αγώνες του Σαββατοκύριακου

Ρένος Γιαμπουράς