free page hit counter
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Επιστροφή στις νίκες

Επιστροφή στις νίκες για Άνοιξη 1-0 τον ΠΑΣ Ωρωπού με σκόρερ τον Δαρδέντζα.

 

Μπορεί η Άνοιξη να δυσκολεύτηκε βάση του τελικού σκορ (1-0) όμως επέστρεψε στις νίκες και στην τροχιά που οδηγεί στην άνοδο.

 

Η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου ήταν καλύτερη και απείλησε με σουτ του Βλάση στο 5′ αλλά και κεφαλιά του Δρακόπουλου στο 16′. Στο 36′ ο Θεοδώρου σούταρε απέκρουσε ο Οσμάν όμως ο επερχόμενος Δαρδέντζας έκανε το 1-0.

 

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 39′ με τον Μίχα να σουτάρει και τον Μούλα να είναι σε ετοιμότητα. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Νικήτας Αθανασόπουλος απείλησε με κεφαλιά στο 42′ και κοντινή προβολη στο 44′ όμως δεν κατάφερε να σκοράρει.

 

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε το σκορ δεν άλλαξε και έτσι η Άνοιξη πήρε το τρίποντο και συνέχισε στο +10 από τον δεύτερο.

 

 Ανοιξη: Μουλάς, Χουζούρης, Τρακάκης, Κυριάκης, Δρόσος, Ράλλης, Δρακόπουλος (66′ Αθανασόπουλος Ειρηναίος), Θεοδώρου (76′ Οσμανάι), Αθανασόπουλος Νικήτας, Δαρζέντας, Κώστας Τσεβάς (89′ Μπουσδέκης).

 

ΠΑΣ Ωρωπός: Οσμάν, Αλιάι, Μήτρου, Γιουνάς, Νικολάου, Σκαρμούτσος, Κανάρης, Ευφραιμίδης (65′ Μπαλόκας Γ.), Φιλλής, Μίχας, Μπραχιμάι (80′ Κάτσικας).

Related posts

Παλλαυρεωτικός: Όλοι γήπεδο!

Ρένος Γιαμπουράς

Σούπερ κίνηση με Μπαλογιάννη ο Πρωτέας!

Ρένος Γιαμπουράς

“Έδεσε” την άμυνα με Κετέογλου ο Σαρωνικός!

Abola Team 2