free page hit counter
23.3 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Νίκες για τους Νέους Αγ. Αναργύρων και ΑΟ Ιλίου, ισόπαλοι Ολυμπιακός Λιοσίων-Καλλιθέα

Η ομάδα νέων των Αγίων  Αναργύρων στην εκπνοή νίκησε 2-1 την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και ξεκίνησε με το δεξί τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος νέων.

Η τυπικά γηπεδούχος Ελπίδα προηγήθηκε στο 11΄ με τον Λαουτάρη Α. να εκμεταλλεύεται σύγχυση στην αντίπαλη περιοχή και να κάνει το 1-0. Οι Αγιοι πλησίασαν την ισοφάριση στο 31′ αλλά το σουτ του Μαντίκου σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 2ο μέρος οι Αγιοι Ανάργυροι ήταν σαφώς ανώτεροι και ισοφάρισαν σε 1-1 στο 46΄με κεφαλιά του Παρθένη, ενώ στο 78′ το φάουλ-κεραυνός του Γρατσία σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά στο 79′ ο Κωτσίνης με κεφαλιά έκανε το τελικό 1-2 δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Κούγιας (41′ Γκιώκας Α.), Καλαμίδας (76′ Γκιώκας Π.), Στεφάνι, Βαρβαρίγος (71′ Μανουσόπουλος Β.), Καμενίδης, Παππάς (80′ Μαρσώνης), Λαουτάρης Ε. (54′ Παλαιολόγου), Πάσχος, Λαουτάρης Α., Αποστολόπουλος, Μπρέγκου.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Γεωργιάδης, Γενιδογάν, Κωνσταντίνου (80′ Μπάλλι), Παλιούρας, Κωτσίνης, Χύτας (47′ Σέμπρος), Αντράνι (32′ Παρθένης)(80′ Χασράμα), Γρατσίας, Μαντίκος, Κούμπρια, Μπακάλης.

 

Oi Nέοι του ΑΟ Ιλίου νίκησαν 2-1 το Καματερό στην πρεμιέρα του 2ου γύρου του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ. Τα παιδιά του Ανδρέα Νάστου αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, έδειξαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο.

Το Καματερό αιφνιδίασε και κατάφερε να προηγηθεί στο 12′ όταν ο Σαχσανίδης με πλασέ έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, και στο 25′ κέρδισαν πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Νάτσης κάνοντας το 1-1. Στο 45′ ο ΑΟ Ιλίου πήρε προβάδισμα με ένα καταπληκτικό γκολ. Ο Λερούσος με καταπληκτική μπαλιά βρήκε το Νάτση, αυτός με κάθετη πάσα βρήκε τον Παπαδημητρίου που με άψογο πλασέ έκανε το 2-1. Στη συνέχεια το Καματερό ανέβασε την απόδοση του και είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει, αλλά και οι γηπεδούχοι ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Τελικά κανείς δεν κατάφερε να σκοράρει, και το 2-1 έμεινε σαν τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στο φινάλε του 1ου γύρου, με τον ΑΟ Ιλίου να παίρνει και πάλι τη νίκη, με 1-0.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Γκάτσης (41′ Καραμπάτσος), Ντίνος (66′ Κίτσας), Αντωνίου, Αγκαλίου (77′ Μπεντούλι), Ζλατίδης (58′ λ.τ. Καλούλης), Μπεντάι, Λιάπης (80′ Διακουμής), Μεχμέτι, Παπαδημητρίου, Λερούτσος, Νάτσης.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Νικολόπουλος, Κουκίδης, Γκράσι, Ιντρίζι (41′ Σεργάκης), Τρούνγκου, Καγιούλης, Ρόδης, Κανακάρης, Σαχσανίδης, Χαιρετάκης, Ανδριτσόπουλος.

 

Στην πρεμιέρα του 2ου γύρου του πρωταθλήματος νέων της ΕΠΣΑ, Ολυμπιακός Λιοσίων και Καλλιθέα ήρθαν ισόπαλοι 2-2. Οι γηπεδούχοι του Νίκου Ζουμπατόπουλου αν και με πάρα πολλές ελλείψεις έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια, καταφέρνοντας μάλιστα να προηγηθούν 2-0., αλλά στο 2ο προδώθηκαν από την κούραση καταφέρνοντας πάντως να πάρουν τελικά το βαθμό της ισοπαλίας.

Μόλις στο 3′ ο Ζέρβας με πέναλτι έκανε το 1-0, ενώ στο 30′ ο Λεβεντέλλης με κεφαλιά έκανε το 2-0. Η Καλλιθέα μείωσε στο 63′ με τον Μαυρούτσικο, ενώ στο 72′ ο Χαντάνι έκανε το τελικό 2-2.

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Παξιμαδάκης, Αντωνίου, Καπούλας, Ηλιάκης, Ζαρκαδούλας, Τεννές, Ζέρβας, Σοφικίτης, Γεωργόπουλος, Λαμπρόπουλος (72′ Μπεντούλι), Λεβεντέλλης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μπαστούλης, Χύσα, Γερακούλης, Μαυρούτσικος, Τερζάκης, Γιαραμαζίδης, Τάσσης, Θεοχάρης, Τσιπιανίτης, Χαντάνι, Αλεξίου.

 

Related posts

Στους Νέους της ΕΠΣΑ Ελπίδα Αγ. Αναργύρων-Αιγάλεω 2-2

Ρένος Γιαμπουράς

Κλήσεις στις προεθνικές ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Προπόνηση την Τρίτη (14/3) η προεθνική ομάδα Παίδων της ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3