free page hit counter
23.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στο Κερατσίνι Νταουτάι και Κιάφα

Την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού του ΠΑΟ Ρουφ και του 28χρονου μέοσυ του Άγιαξ Ταύρου ανακοίνωσαν οι «ροσονέρι»

Την προσπάθεια ουσιαστικής ενίσχυσης του ρόστερ του συνεχίζει ακάθεκτο το Κερατσίνι, στην προσπάθεια,που καταβάλλει για την άνοδό του στην Γ’ Εθνική.

Η διοίκηση του Αντώνη Αραβαντινού μετά από αστραπιαίες ενέργειες προχώρησε στην ένταξη δύο πολύ ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Ανδρέα Ντουτάι κι Έντι Κιάφα, οι οποίοι από εδώ και στο εξής θα φιγουράρουν με την φανέλα των «ροσονέρι».

Τα δύο νέ ααποκτήματα του Κερατσινίου προέρχονται από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αθήνας και διαθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα προσδώσουν λύσεις στο συγκρότημα του Βασίλη Σπάθα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο Κερατσίνι μας θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Ανδρέα Νταουτάι και Εντι Κιάφα.

Ο πρώτος είναι 26 χρονών ,επιθετικός και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Xαιδάρι-Αγία Παρασκευή -Αγιο Ιερόθεο με τον οποίο πανηγύρισε και την άνοδο στην Γ Εθνική έχοντας βάλει 11 φορές τη μπάλα στο πλεκτό.Μέχρι πρότινως αγωνιζόταν στον ΠΑΟ Ρουφ με τον οποίο σκόραρε 9 φορές φέτος.

Οσον αφορά στον Κιάφα , είναι 28 χρονών,αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού, και μέχρι πρότινως έπαιζε στον Αγιαξ Ταύρου, σκοράροντας δύο γκολ, ,ενώ έχει παίξει επίσης σε Χαλκίδα και Πεύκη.»

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Related posts

Οριστικό το «λουκέτο» στα τοπικά πρωταθλήματα. Δεν πάρθηκε απόφαση για την Γ’ Εθνική…

Abola Team

Ισοπαλία στο ντέρμπι στην Σαλαμίνα – «Χαμογέλασε» ο Ερμής

Nάσος Φακίδης

«Σταθερά» τέταρτη η Θύελλα

Nάσος Φακίδης