free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Δείξαμε εξαιρετική αντίδραση»

Ο προπονητής του Ηφαίστου Περιστερίου στάθηκε στην σπουδαιότητα της νίκης επί της Πεύκης.

Την πολύ καλή φετινή του παρουσία στον «μαραθώνιο» του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ πιστοποίησε στον μέγιστο δυνατό βαθμό ο Ήφαιστος Περιστερίου με την νίκη του 2-1 σε βάρος της Πεύκης.

Οι «ερυθρόλευκοι» αποδίδοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο έφτασαν σε ακόμη μία σημαντική επιτυχία, η οποία τους έδωσε τη δυνατότητα να διατηρηθούν στην πέμπτη θέση του ομίλου και παράλληαλ ατενίζουν την συνέχεια με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία

Ο προπονητής του συλλόγου των δυτικών συνοικιών Θόδωρο; Τρανός με δηλώσεις του στο «Abola.gr» εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τον τρόπο αντίδρασης των ποδοσφαιριστών του, αλλά και την νίκη επί της Πεύκης:

«Έμειαν πάρ απολύ ευχαριστημένος από την διάθεση των ποδοσφαιριστών μου και τον τρόπο με τον οποίο ανέτρεψαν το ματς φτάνοντας σε μία ακόμη σημαντική νίκη. Στο πρώο μέρος δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, αφού η δική μας ομάδα είχε τον τίτλο του πρωταγωνιστή στην αναμέτρηση, δημιουργώντας και χάνοντας πολλές σημαντικές ευκαιρίες. Στην ανάπαυλα μιλήσαμε, ηρεμήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο αποφασισμένοι, με σκοπό να επιστρέψουμε στο ματς. Μάλιστα, αν και μείναμε με δέκα από το 51’ λόγω αποβολής του Παπαγιάννη, δείξαμε εξαιρετική αντίδραση.

Δεν το βάλαμε κάτω, κερδίσαμε πέναλτι κι αποβολή στο 61’, ισοφαρίσαμε με τον Μπότηκαι μάλιστα ευτυχήσαμε δύο λεπτά αργότερα να φτάσουμε στο 2-1 με γκολ του Κίτσιου. Στην συνέχεια δημιουργήσαμε πολλές ακόμη ευκαιρίες να σφραγίσουμε την νίκη μας, ενώ χάσαμε κι ένα πέναλτι. Το ευχάριστο, είναι ότι η ομάδα μας δείχνει χαρακτήρα νικητή και δεν τα παρατάει κάτω από τις χειρότερες δυνατές συνθήκες. Τώρα η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στο Χαϊδάρι».

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Related posts

Συμφωνία με Αλέξανδρο Ερέκι στον Αθηναϊκό

Όλα μηδέν στον Άλιμο!

Abola Team 2

Νέα Ιωνία-Ελπίδα 0-1

Abola Team