free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Σε τουρνουά στην Ισπανία οι Ακαδημίες του Ιάσωνα

Μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση και πραγματική εμπειρία ζωής βρίσκονται οι νεαροί αθλητές των ακαδημιών του Ιάσωνα, που θα συμμετάσχουν σε μεγάλο τουρνουά στην Ισπανία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

“Ιστορική στιγμή για τις ακαδημίες μας αφού έκλεισε η συμμετοχή μας στο 30 CopaCataluna το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ισπανική Ριβιέρα από 25 Ιουνίου έως και 1 Ιουλίου 2017 . Είναι η πρώτη φορά που ο Σύλλογος πραγματοποιεί τέτοιο εγχείρημα και είμαστε ιδιαιτέρα χαρούμενοι όπου 14 ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2002 / 2003 και 10 γονείς συνοδοί θα συμμετέχουν σε αυτό το ωραίο ταξίδι . 

Στην βόρεια ακτογραμμή της Καταλονίας θα γίνει ένα από τα γνωστότερα διεθνή τουρνουά ακαδημιών , η CostadeBarcelona – Maresme ξεκινάει από την Tordera βόρεια της Βαρκελώνης και καταλήγει σε μια ακτογραμμή 50 χιλιομέτρων . MalgratDeMar , SantaSusanna , PinedadeMar και φυσικά CalellaDeLaCosta είναι διεθνούς φήμης μέρη γνωστά για τις αμμώδεις παραλίες , τους πεζόδρομους , τα καφέ και εστιατόρια . Φυσικά σε κάθε μέρος και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου για τα παιδιά μας .

Αναμένουμε ακόμα την συμμετοχή και άλλων παιδιών 2002 /2003 και γονέων καθώς επίσης υπάρχει ενδιαφέρον να συμπεριλάβουμε και ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2004 . Οποιοσδήποτε θελήσει να συμμετάσχει παρακαλείτε όπως επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του Συλλόγου για διευκρινήσεις , κόστη και οποιαδήποτε άλλη απορία .”

Related posts

O Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ατρόμητου Αθηνών Αντώνης Πατατανές

Τάσος Ζαφειρίου

Αλλαγές στο πρόγραμμα Νέων και Τζούνιορ της ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

“ Το όνειρό μου είναι να παίξω Uefa champions league “

Ρένος Γιαμπουράς