free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Στο 0-0 έμειναν για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ Σούρμενα και Τράχωνες

Η πολυπρόσωπη μεσαία γραμμή με την οποία παρατάχθηκαν στο παιχνίδι οι δύο ομάδες που δεν επέτρεψε στους επιθετικούς να πάρουν πολλές μπάλες στα πόδια τους σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αρχικά φύλαξαν τα νώτα τους, διατήρησε στο 0-0 Σούρμενα και Τράχωνες στο πρώτο ματς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Έτσι οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο γήπεδο Αλίμου, σχετικά με την υπόθεση πρόκριση.

Σούρμενα και Άλιμος παρουσίασαν καλό θέαμα στα πρώτα 37 λεπτά, διάστημα στο οποίο σημειώθηκαν οι τρεις συνολικά μοναδικές στιγμές στον αγώνα, όλες για λογαριασμό των γηπεδούχων που επιχείρησαν πάντως να αιφνιδιάσουν τους φιλοξενούμενους με τις πλαγιοκοπήσεις και τις ατομικές ενέργειες του γρήγορου Μεντλίου ο οποίος πάντως στο δεύτερο ημίχρονο στο οποίο έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού έμεινε από δυνάμεις.

Στο 4 ‘ο Μετλίου αφού με ντρίμπλες και ελιγμούς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, βρέθηκε απέναντι στον Δράμπαλη πιάνοντας το κοντινό σουτ ωστόσο απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια ο γκολκίπερ των Τραχώνων. Πάλι ο Μετλίου στο 34 ‘έπιασε διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή ωστόσο αυτή την φορά απέκρουσε σταθερά ο γκολκίπερ Δράμπαλης. Μεγάλη ευκαιρία για τα Σούρμενα στο 37 ‘. Ο Καζαντζής που βρέθηκε μόνος του στο ύψος του πέναλτι έπιασε το δυνατό σουτ αλλά την τελευταία στιγμή πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα βρέθηκε η πλάτη του Κολλινιάτη στην οποία εξοστρακίστηκε η μπάλα και κατέληξε κόρνερ. Κάποια μικροένταση μεταξύ των παικτών δημιουργήθηκε στο 89 ‘χωρίς όμως να υπάρχει συνέχεια. Διακρίθηκαν ΟΙ Μετλίου, Πρέκας, Μανωλιάδης, Μπουγιούκος και Ιατρού, Χρήστου, Βούζας, Κολλινιάτης. Ρεσιτάλ έδωσε ο διαιτητής Γιάννης Καλογερόπουλος, πολύ καλός ο πρώτος βοηθός Κ. Κατοίκος, άριστος ο δεύτερος βοηθός Δ. Σταύρογλου.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Καπακτσόγλου, Μετλίου (.. Λ τ 87 ‘Μίζιος), Πρέκας, Ακριτίδης, Γιοματάρης, Μπουγιούκος, Θεοδώρου, Μανωλιάδης, Καζαντζής, Πασάς (75’ Γιαννόπουλος), Σπύρος Δημογιάννης. ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Δράμπαλης, Πιπεράς, Προμπονάς, Στεργιάκος, Κολλινιάτης, Ιατρού, Χρήστου (90 ‘Εστυλιανίδης), Βίκτωρ Δημογιάννης, Νικολάου (76’ Τσολάκος), Βάσος (66 ‘Χακράμα), Βούζας.

Δηλώσεις

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των Σουρμένων Βαγγέλης Μάλλιος δήλωσε: .. “Νομίζω ότι σταθήκαμε καλύτερα στο παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι όλες οι καλές φάσεις στον αγώνα, σημειώθηκαν από την δική μας ομάδα Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας αφού μπροστά μας έχουμε την ρεβάνς όπου θα επιχειρήσουμε να πάρουμε την πρόκριση “. Ο τεχνικός των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας ανέφερε: …. “Έγινε ένα καλό και ποιοτικό παιχνίδι όπου θα μπορούσε να επιτευχθεί κάποιο γκολ Το αποτέλεσμα αυτό η λευκή ισοπαλία δηλαδή στην έδρα των Σουρμένων δεν σημαίνει τίποτα Τελείωσε ένα ματς και έρχεται ένα ακόμα ματς Κυπέλλου Αναφέρομαι βέβαια στην ρεβάνς όπου τα πάντα είναι ανοιχτά Αισιοδοξώ ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑ Από την πλευρά του ο επιθετικός- ο φορ των Τραχώνων Νίκος Νικολάου επισήμανε: .. «Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας μου ενώ, εφαρμόσαμε μέσα στο γήπεδο επακριβώς ότι σχεδιάστηκε από πλευράς τακτικής. Στην ρεβάνς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μπροστά στην πρόκληση που υπάρχει, αφού θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των Τραχώνων που θα φθάσουν στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ “. Ήπια κάκωση του αυχένα, γεγονός που δεν εμπνέει πάντως περαιτέρω ανησυχίες υπέστη σύμφωνα με την γιατρό του αγώνα Αγγελική Δεληπρίμου ο ποδοσφαιριστής των Σουρμένων Γιοματάρης. Το συγκεκριμένο παιχνίδι παρακολούθησε μεταξύ άλλων ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής Νίκος Βαμβακούλας.

Στον άλλο ημιτελικό Χαραυγιακός-Άρης Πετρούπολης 2-2. Οι ρεβάνς θα γίνουν 8/2.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

 

Related posts

Βαγγέλης Κότσαλος και Ανδρέας Νάστος σήμερα στις 11.30 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ -ΑΤΤΑΛΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 0-1: Στιγμιότυπα και δηλώσεις

abola10

Μαυρωτάς: Το σχέδιο επανέναρξης όλων των πρωταθλημάτων

Γιώργος Ανανίδας