free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στον Αστέρα Ζωγράφου Χαραλαμπίδης και Ανδριόπουλος

Την μεταγραφική του εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτος ο Αστέρας Ζωγράφου. Οι ιθύνοντες του φιλόδοξου συλλόγου μετά από συντοτπονιμσένες ενέργειες προχώρησαν στην ένταξη δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι διακρίνονται στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής και τους συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία τους.

Συγκεκριμένα, με τη φανέλα του Αστέρα Ζωγράφου θα φιγουράρουν στο εξής οι Παντελής Χαραλαμπίδης και Γιώργος Ανδριόπουλος.

Ο πρώτος έχει καταγωγή από την Κύπρο, είναι 20 ετών, ξεχωρίζει στη θέση του ανασταλτικού του μέσου και είναι φοιτητής.

Σε ό,τι αφορά τον Ανδριόπουλο, είναι 22 ετών, διακρίνετια για τις οργανωτικές του ικανότητες στον χώρο της μεσαίας γραμμής κι αποκτήθηκε από τους Αμπελόκηπους. Αξίζει να τονιστεί, ότι ο Ανδριόπουλος είχς αγωνιστεί προ τριετίας στον Αστέρα Ζωγράφου, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και θεωρείτια σίγουρο ότι θα αποτελεσει ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τον προπονητή Πέτρο Σομπότοβιτς.

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις των ιθυνόντων του Αστέρα Ζωγράφου δεν εξαντλούνται εδώ, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, κινούνται για την απόκτηση ενός στόπερ κι ενός επιθετικού. Οι επαφέ

ς με τους παίκτες που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο είναι σε προχωρημένο στάδιο. Σομπότοβιτς: «

Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι» Στις ιδιαιτερότητες και τον βαθμό δυσκολίας που συγκεντρώνει για την ομάδα του η προσεχής εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟΝ Αργυρούπολης, αναφέρθηκε ο Πέτρος Σομπότοβιτς.

Ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου μιλώντας στο «Abola.gr»,εξέφρασε την στήριξή του στους παίκτες του:

«Κερδίσαμε την Κορωνίδα ότι τόσο εύκολα, όσο μαρτυράει το τελικό 3-0. Αυτή η νίκη μας έδωσε τη δυνατότητα να παραμείνουμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνκα και να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα και την ψυχολογία μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ξεκινάει τώρα ο καθοριστικός δεύτερος γύρος κι οφείλουμε να είμαστε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι και προσηλώμενοι στο στόχο» ήταν το αρχικό σχόλιο του Πέτρου Σομπότοβιτς, για να προσθέσει: «Η προσοχή μας τώρα, όμως επικεντρώνεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι, που μας περιμένει κόντρα στον ΑΟΝΑ. Ο προσεχής μας αντίπαλος έχει άμεση ανάγκη τους βαθμούς, αφού παλεύει για την παραμονή του.και αυτό το στοιχείο θα πρέπει να μας κάνει ακόμη πιο προσεκτικούς κι απόλυτα συγκεντρωμένους. Εάν θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω και να ευελπιστούμε άμεσα σε άνοδο, οφείλουμε να κερδίζουμε τέτοιου είδους παιχνίδια». 

Related posts

Τα Βριλήσσια στην Α’ ΕΠΣΑ!

abola10

Ιωάννου: «Με την ίδια φιλοσοφία και στο ντέρμπι με το Καματερό»

Συνεχίζει με Αργύρη Ψαρρό στο τιμόνι η Λαύρα Αργυρούπολης!