free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Να μείνουμε πάντα σοβαροί»

Το σύνθημα ενόψει της δύσκολης και κρίσιμης συνέχειας έδωσε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου.

 

Το αήττητο σερί των 12 τελευταίων αναμετρήσεων στον πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ διεύρυνε η Λυκόβρυση με την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε στην έδρα της πρωτοπόρου Αθηναϊδας.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων αναδεικνύοντας πτυχές της ποιότητάς του, έφερε σε δύσκολη θέση την πρωτοπόρο ομάδα της Κυψέλης, όπως αποτυπώνεται ξεκάθαρα και από το τελικό αποτέλεσμα, γεγονός το οποίο της επέτρεψε να παραμείνει αήττητη για 12η συνεχόμενη αγωνιστική και να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. Άπαντες φέρονται διατεθειμένοι να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, ώστε η ομάδα να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν πιο κατάλληλα, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας, που την περιμένει στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Χαρακτηριστικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στο σωματείο, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Ιωάννου στο «Abola.gr»:

«Πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό από μία ιδιαίτερα δυνατή κι οργανωμένη ομάδα, όπως είναι η Αθηναϊδα, η οποία προπορεύεται στον όμιλό μας. Οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια και είναι άξιοι συγχαρητηρίων, δεδομένου του μεγάλου βαθμού δυσκολίας, αλλά και ορισμένων προβλημάτων που ανέκυψαν την τελευταία στιγμή. Συνεχίζουμε απτόητοι την προσπάθειά μας, αφού όπως μπορεί κανείς εύκολα να διαπιστώσει, ο όμιλός μας συγκεντρώνει πολλές ιδιαιτερότητες και οι περισσότερες ομάδες είναι πολύ κοντά στην βαθμολογία μεταξύ τους. Δεν εφησυχάζουμε σε καμία περίπτωση και από την πλευρά μας δείχνουμε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, αλλά και να έχουμε υψηλό κίνητρο διάκρισης. Η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι με τον ΓΣ Καισαριανής όπου θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Π.Π.: Δηλώσεις Παπακανέλλου (vid)

abola10

Συνεχίζουν μαζί Δημήτρης Νάστος και Ηρακλής Περιστερίου

Χλωρός Γιάννης (Άτταλος): “Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα”

abola10