free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πήρε Βούλγαρη ο Γκυζιακός

 

Στην απόκτηση του 25χρονου δεξιού μπακ προχώρησε η φιλόδοξη ομάδα της Κυψέλης.

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Σπύρου Βούλγαρη πραγματοποίησε ο Γκυζιακός. Οι ιθύνοντες του συλλόγου της Κυψέλης μετά από συντονισμένες ενέργειες ήρθαν σε συμφωνία με τον 25χρονο δεξιό οπισθοφύλακα ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την αμυντική τους γραμμή, αλλά και τις πέρυγές τους.

Το νέο απόκτημα του Γκυζιακού  το συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία του. Τα τελευταία χρόνια φιγούραρε με τη φανέλα του ΠΑΣ Γαλάτσι, ενώ πέρυσι είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Κηφισιά 2010, με τα χρώματα της οποίας πραγματοποίησε αρκετές θετικές εμφανίσεις.

Οι μεταγραφικές εκκρεμότητες των ανθρώπων του Γκυζιακού δεν εξαντλούνται εδώ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζονται ορισμένες ακόμη αρκετά θελκτικές περιπτώσεις παικτών και σίγουρα οι επόμενες ημέρες προβλέπονται ιδιαίτερα καθοριστικές.

 

Καββαδίας: «Μόνο νίκη με Εθνικό Αστέρα

Στην κρισιμότητα του σημερινού καθοριστικού εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» ο γενικός αρχηγός του Γκυζιακού   Δημήτρης Καββαδίας:

«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, η οποία στο άκουσμά της προκαλεί δέος και θαυμασμό από την στιγμή κατά την οποία ο Εθνικός Αστέρας στο πέρασμα των προηγούμενων δεκαετιών αγωνιζόταν στην Α’ Εθνική. Υπάρχει σεβασμός για τον αντίπαλο, αλλά από την πλευρά μας δεν έχουμε άλλη επιλογή από την νίκη, η οποία θα μας διατηρήσει σε τροιά ανόδου, που αποτελεί και τον αντικειμενικό μας στόχο. Θα διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο την νίκη σε μία δύσκολη έδρα και σ’ ένα γήπεδο, όπου έχουν αγωνιστεί όλες οι μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου»

 

 

Related posts

Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης-Ελαφρά Ταξιαρχία 3-0

Abola Team 3

Το πρόγραμμα του πρώτου ομίλου της Γ’ Αθηνών

Abola Team

Νικητής στο ντέρμπι ο Αττικός

Abola Team