free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Εύκολα η “Μπάρτσα”

Μια ακόμη νίκη για τον Άγιο Δημήτριο όπου επικράτησε με 2-0 των Ιλισίων 2004. Σκόρερ οι Ανδριανόπουλος και Ψαρράς.

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά στις μονομαχίες.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε από τους φιλοξενούμενους στο 5’ με το σουτ του Φασίτσα στο 5’.

Στο 11’ ο Ανδιανόπουλος σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Καραντζή.  Στο 18’ ο Χρυσοχόου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως το σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Στο 21’ ο Ντούσκο βρέθηκε απέναντι από τον Ρούσσο όμως νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των «μπλαουγκράνα».

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, η «Μπάρτσα»  τιμώρησε τα Ιλίσσια 2004, με τον Ανδριανόπυλο να βρίσκεται από λάθος της άμυνας απέναντι από τον Καραντζή και να πλασάρει εύστοχα για το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 37’ ο Διονυσόπουλος εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο ενώ δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν διπλή ευκαιρία με τον  Διονυσόπουλο να σουτάρει να αποκρούει ο αντίπαλος τερματοφύλακας και στην συνέχεια ο Αβίντογλου πήρε το ριμπάουντ αλλά ο Καραντζής έδιωξε σε κόρνερ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με την δύναμη κυρίως στο κέντρο να επικρατεί. Πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Κυριάκη  να σουτάρει λίγο άουτ στο 63’.

Πέντε λεπτά πριν το φινάλε πάλι ο Κυριάκης σούταρε και ο Καραντζής απέκρουσε σε κόρνερ.

Στις καθυστερήσεις η Μπάρτσα βγήκε στην αντεπίθεση και ο Ψαρράς που είχε περάσει αλλαγή «τσίμπησε» την μπάλα ολοκληρώνοντας το τελικό 2-0.

 

 

Άγιος Δημήτριος : Ρούσσος, Τζορτζάτος, Πανταζής (Ψαρράς 75’), Τετριμίδας, Ανδρεαδάκης, Βαμβακέρης, Χρυσοχόου, Καραμπίλης, Ανδριανόπουλος (Κασιμάτης 79’), Διονυσόπουλος (Κυριάκης 54’), Αβίντογλου

 

Ιλίσια 2004 : Καραντζής, Τσέλιος, Μπίτης, Δασκαλόπουλος, Παναγόπουλος,  Φασίτσας, Ντούσκο, Σπυράκης, Κόκκαλης, Φερατάϊ, Ρόης (Ρέσβας 14’) 

Related posts

Ο ΑΟΝ Αργυρούπολης του Μπάμπη Κατσάνου 1-0 το Καματερό

Abola Team 3

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΟΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 4-2

abola10

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Π.Π.: Δηλώσεις Παπακανέλλου (vid)

abola10