free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Ήταν μία κακή παρένθεση»

 

Το σύνθημα για άμεση ανασύνταξη έσπευσε να δώσει ο προπονητής της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

 

Την συντριβή με 4-1 από τον ισχυρό Ατρόμητο Χαλανδρίου γνώρισε η Αλσούπολη. Η ομάδα των βορείων προαστίων δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων μένοντας μακριά από τα γνωστά αγωνιστικά της στάνταρ, με άμεση συνέπεια το τελικό σκορ να έρθει ως φυσικό επακόλουθο.

Ο τεχνικός Παναγιώτης Καλαϊτζίδης με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» έσπευσε να δώσει το σύνθημα για άμεση ανασύνταξη δυνάμεων:

«Δεν φανήκαμε αντάξοι των απαιτήσεων στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με άμεση συνέπεια να έρθει η συντριβή. Θεωρώ ότι συνολικά ήταν μία κακή παρένθεση. Οφείλουμε να ανασυνταχθούμε και να δουλέψουμε σκληρά ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που μας περιμένει και να προετομαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει της πολύ δύσκολης αναμέτρησης που μας περιμένει κόντρα στο πρωτοπόρο Παλαιό Φάληρο. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και θα πρέπει να είμαστε σε διαρκή εγρήγορση».

Στην «ευθεία» τα μεταγραφικά

Έντονη είναι η κινητικότητα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Αλσούπολη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι σε προχωρημένες επαφές με δύο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πληρούν όλες τις προδιαγραφές να ενισχύσουν άμεσα την ομάδα. Η αίσθηση που έχει καλλιεργηθεί, θέλει τις δύο πλευρές εντός των ημερών να προχωρούν σε τελική συμφωνία.

Την εκδήλωση κοπήε της πρωτοχρονιάτικης πίτας της θα πραγματοποιήσιε την ερχόμενη Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου η Αλοσύπολη στο Παναιτώλειο της Νέας Ιωνίας στις 7 μ.μ.

 

 

 

 

Related posts

Κάθε παιχνίδι κι ένας τελικός λένε στον ΠΟΨ

Abola Team 3

Τίτλοι τέλους στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Μέσα στο Μάιο η απόφαση στην Γ’ Εθνική…

Abola Team

Ψαρρός: «Διαχειριστήκαμε άψογα το προβάδισμά μας»

Kώστας Παλαιολόγος