free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Δείξαμε θετικά δείγματα γραφής»

 

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη και τη εμφάνιση των παικτών του απέναντι στο Ατρόμητο Χαλανδρίου, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του ΑΟΝΑ Δημήτρης Μπουγάς.

 

Την εκπληκτική πορεία του τελευταίου τριμήνου επιβεβαίωσε στον απόλυτο βαθμό ο ΑΟΝ Αργυρούπολης χάρη στον θρίαμβό του επί του Ατρομήτου Χαλανδρίου με 2-1. 

Μία νίκη, η οποία ήρθε να αποτελέσει την επιβράβευση των προσπαθειών, μίας ομάδας, η οποία έχει κάνει πορεία πρωταθλητισμού το συγκεκριμένο διάστημα, όπως αποδεικνύουν οι οκτώ νίκες στις 11 τελευταίες αγωνιστικές! Μία πορεία, η οποία  εκτόξευσε την ομάδα των νοτιοανατολικών προαστίων στην ένατη θέση του ομίλου με 38 πόντους. 

Ο τεχνικός Δημήτρης Μπουγάς είχε κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος από τα επιτεύγματα των ποδοσφαιριστών του: 

«Είμαστε όλοι μας πολύ ευχαριστημένοι από το γεγονός ότι οι πολλοί νεαροί και ταλαντούχοι παίκτες μας αναδεικνύουν την ποιότητά τους. Απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση και φτάσαμε σε μία πολύ σημαντική νικη, η οποία προσδίδει πολύ γλυκιά γεύση και μας αφήνει όλους πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα γραφής για το μέλλον» ήταν το αρχικό σχόλιο του παλαίμαχου άσου του Πανιωνίου και του Εθνικού, για να προσθέσει: 

 

«Την ίδια φιλοσοφία θα ακολουθήσουμε και στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην πρωταθλήτρια ομάδα του Παλαιού Φαλήρου, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να διαπιστώσουμε μέχρι ποιό σημείο φτάνουν οι αντοχές μας, με τους παίκτες μας να έχουν τεράστιο κίνητρο. Από εκεί και πέρα θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις μας μέχρι τέλος Μαϊου και θα ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν»

 

 

 

Related posts

Μπουγάς: «Αντιμετωπίζουμε την κάθε αναμέτρηση σαν τελικό!»

Kώστας Παλαιολόγος

Απαγορεύθηκαν και οι προπονήσεις!

Abola Team

Επιστροφή στις νίκες ο ΑΟ Ιλίου

Abola Newsroom