free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Αντιμετωπίζουμε την κάθε αναμέτρηση σαν τελικό!»

 

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Άρη Χολαργού αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΑΟΝΑ Δημήτρης Μπουγάς.

 

Τα… ρέστα του αναφορικά με την υπόθεση παραμονή καλείται να παίξει ο ΑΟΝ Αργυρούπολης στην σημερινή καθοριστική αναμέτρηση κόντρα στον Άρη Χολαργού

Το συγκρότημα των νοτιοανατολικών προαστίων βρίσκεται στην 12η θέση του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ με 20 πόντους και απέναντι στην ομάδα του Χολαργού έχει την ευκαιρία να «καθαρίσει» σε μεγάλο βθαμό τη σωτηρία του

Άπαντες στον ΑΟΝΑ φέρονται να έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα του αγώνα και φέρονται διατεθειμένοι να υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να φθάσουν στην πολύ σημαντική νίκη, ποου θα τους δώσει τη δυνατότητα να ανασάνουν βαθμολογικά.

Χαρακτηριστικές του κλίματος που έχιε καλλιεργηθεί στο ιστορικό σωματείο, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Δημήτρη Μπουγά στο «Αbola.gr»:

«Η προσοχή μας είναι αποκλερισιτκά στραμμένη στην αναμέτρηση με τον Άρη Χολαργού.

Ένα παιχνίδι, ιδιαίτερο αι δύσκολο, όπως αναμένεται να είναι όλα όσα απομένουν μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν. Κι αυτό, διότι με εξαίρεση τους Κολωνό κι Αλσούπολη, που φαίνεται να έχουν «καθαρίσει» την υπόθεση – παραμονή, όλες οιάλλες ομάδες παλεύουν είτε για την άνοδο, είτε για την σωτηρία τους. Ο όμιλός μας παρουσιάζει πολλές ιδιαιτερότητες και οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι πολύ μικρές. Εμείς αντιμετωπίζουμε την κάθε αναμέτρηση σαν να είναι τελικός».

 

 

 

Related posts

Ψαρρός: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Αντιμετωπίζουμε την πιο καλοδουλεμένη ομάδα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δύσκολη ομάδα!»

Kώστας Παλαιολόγος