free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καββαδίας: «Ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου»

 

Στην αναγκαιότητα νίκης απέναντι στην Νίκη Αλίμου στάθηκε ο γενικός αρχηγός του Γκυζιακού Δημήτρης Καββαδίας.

 

 

Την εκπληκτική του πορεία προς την άμεση επάνοδό του στην Β’ ατηγορία συνέχισε απρόητος ο Γκυζιακός με την εκτός έδρας νίκη του επί των Πατησίων με 2-3.

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στην ιδιαίτερα φιλόδοξη φέτος ομάδα της Κυψέλης να διατηρήσει ολοζώντανο το όρμα της κατάληψης μία ςεκ τνω προνομιούχων θέσεων του τέταρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ

Ενδεικτικές του κλίματος, που έχει καλλιεργηθεί στο «στρατόπεδο» του Γκυζιακού, είναι οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού Δημήτρη Καββαδία στο «Αbola.gr»:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη. Παρά τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας, που συναντήσαμε, ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα και φθάσαμε σε μία επιτυχία, η οποία μας διατήρησε σε τροχιά ανόδου. Τα Πατήσια με την όλη τους αγωνιστική εικόνα πιστοποίησαν την υψηλή θέση που κατέχουν και ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικά» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου παράγοντα του φιλόδοξου συλλόγου  της Κυψέλης για να προσθέσει:

«Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία, ενόψει του επόμενου κρίσιμου αγώνα που μας περιμένει κόντρα στην Νίκη Αλίμου. Παίζουμε στην έδρα μας και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο αυτή την συγκυρία, ώστε να φθάσουμε ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη του αντικειμενικού μας στόχου. Πλέον όλοι μας έχουμε συναισθανθεί ότι κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι χωρίς επιστροφή και δείχνουν διάθεση να προσφέρουν τα μέγιστα».

Στον αγωνιστικό τομέα, ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που αφορούν την αποθεραπεία του Άρη Σαλτογιάννη, ο οποίος δείχνεινα ξεπερνάει το πρόβλημα στη μέση του κι όπως όλα δείχνουν, θα επενανταχθεί στα πλάνα του προπονητή Νίκου Γεωργακάκου.

 

 

Related posts

Τίμησε το όραμα ελπίδας η διοίκηση του Χαλκηδονικού

Πέρα Κλουμπ-Πατήσια 0-2

Abola Team 3

Τίναξε την … μπάνκα με Μαντζουράνη, Κάσο η Κηπούπολη!

Kώστας Παλαιολόγος