free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ψαρρός: «Πολύ καθοριστικό παιχνίδι με την Ιεράπολη»

 

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με την Ιεράπολη, αναφέρθηκε ο προπονητής της Λαύρας Αργυρούπολης Αργύρης Ψαρρός.

 

  

 

Την ξέφρενη πορεία της προς την άμεση επάνοδό της στην Β’ Κατηγορία συνέχισε απτόητη η Λαύρα Αργυρούπολης, χάρη στην πολύ σημαντική εκτός έδρα ςνίκη της επί των μαχητικών Λεόντων με 1-0

Ένα «τρίποντο», το οποίο διατήρησε ακλόνητη την ομάδα των νοτιοανατολικών προαστίων κοντά στις προνομιούχες θέσεις του δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ και παράλληλα ισχυροποίησε τον δείκτη αυτοπεποίθησης όλων στον φιλόδοξο σύλλογο.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Αργύρη Ψαρρού στο «Αbola.gr»:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, όπως είναι οι Λέοντες. Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση και βγάλαμε όλα εκείνα τα στοιχεία, που μας χαρακτηρίζουν. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στην προσεχή πολύ δύσκολη αναμέτρηση που μας περιμένει απέναντι στην Ιεράπολη. Μία ομάδα πολύ ποιοτική, η οποία κάνει πρωταθλητισμό. Πρόκειται για μία πολύ καθοριστική αναμέτρηση, όπου θα πάμε να διεκδικήσουμε με όλες τις δυνάμεις την νίκη, που θα μας διατηρήσει εντός στόχων» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της Λαύρας Αργυρούπολης, για να προσθέσει:

«Η ιδιαιτερότητα του ομίλου μας, θέλει τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές να αναμετρώνται όλες οι ομάδες που διεκδικούν την άνοδό τους, οπότε, αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες και πρέπει να είμαστε σε αγωνιστική εγρήγορση, ώστε να φτάσουμε κοντά στην υλοποίηση των βλέψεών μας».

 

 

Related posts

Ανασκόπηση σεζόν από το ΓΣ Καισαριανής (vid)

abola10

Αθανασόπουλος: «Μεγάλο αγκάθι το γηπεδικό»

Η Θύελλα Περιστερίου 3-0 εκτός τη Νίκη Αλίμου

Abola Team 3