free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψαρρός: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη»

 

Στην ανάγκη για διαρκή βελτίωση αναφέρθηκε ο τεχνικός της Λαύρας Αργυρούπολης Αργύρης Ψαρρός.

 

 

Στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι η Λαύρα Αργυρούπολης απώλεσε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάσαη του Κυπέλλου χάνοντας 5-4 από τον Παράδεισο Αμαρουσίου. 

Οι ροσονέρι, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 της ομάδας των  βορείων προαστίων τόσο στα 90 λεπτά, όσο και στην παράταση αναδεικνύοντας πτυχές της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται από το τεχνικό επιτελείο από το ξεκίνημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο τεχνικός Αργύρης Ψαρρός μιλώντας στο «Αbola.gr» εξέφρασε τη γενικότερη ικανοποίησή του από το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του:

«Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος από τη συνολική μας εικόνα. Προηγηθήκαμε 1-0, κρατήσαμε κοντά τις αποστάσεις και των τριών γραμμών και γενικότερα είχαμε προσήλωση στο αγωνισιτκό μας πλάνο στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης. Βγάλαμε αρκετά θετικά στοιχεία, οι παίκτες μου αρχίζουν να αφομοιώνουν σιγά – σιγά αυτά που τους ζητάω, ωστόσο, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας, ώστε να φτάοσυμε στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας».

 

 

 

Related posts

Ψαρρός: «Να μεγιστοποιήσουμε την απόδοσή μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Σομπότοβιτς: «Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα»

Kώστας Παλαιολόγος

«Οι παίκτες μου είναι μαχητές»

Kώστας Παλαιολόγος