free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Οι παίκτες μου είναι μαχητές»

 

 

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του έπλεξε ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

Την εκπληκτική του πορεία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Αστέρας Ζωγράφου  με την δύσκολη όσο ιδιαίτερα σημαντική του νίκη επί του Άτταλου με 1-0.

Αποτέλεσμα, το οποίο επέτρεψε στο ιδιαίτερα φιλόδοξο φέτος συγκρότημα να φιγουράρει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πινακα με 35 πόντους και να πατάει πολύ γερά στα όδια του.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Πέτρος Σομπότοβιτς μιλώντας στο «Αbola.gr» αφιέρωσε εγκωμιαστικά σχόλια για την προσπάθεια, που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές του:

«Πετύχαμε μία πολύ σηαμντική νίκη απέναντι σε μία ομάδα, η οποία παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστική. Το ευχάριστο για εμάς είαι ότι διαθέτουμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι διαθέτουν έντονα μαχητικό πνεύμα και το σημαντικότερο δεν απογοητεύονται όταν διαπιστώνουν ότι κάτι δεν τους βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Συνεχίζουν να μοχθούν, να παλεύουν για το καλύτερο δυνατό και κάτω απότο συγκεκριμένο πνεύμα θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Τώρα η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει εκτός έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων. Μία ομάδα με πολύ ποιοτικό ρόστερ, με πολύ ψηλές βλέψεις. Θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Επιστρέφει ο Εξηντάρης

 Ευχάριστα είναι τα μηνύματα στον Αστέρα Ζωγράφου αναφορικά με την αποθεραπεία του  Τάσου Εξηντάρη.

Ο δυναμικός στόπερ ξεπερναει την θλάση στον δικέφαλο, που τον ταλαιπωρούσε, με άμεση συνέπεια όλες οι ενδείξεις να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα επανενταχθεί στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ώστε να τεθεί στα πλάνα του προπονητή Πέτρου Σομπότοβιτς για τις ανάγκες της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Λιοσίων.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Το σχόλιο της Ελευθερούπολης για την τελευταία αγωνιστική

abola10

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα των αγώνων στις γιορτές

abola10

Βενάκης: «Υποχρεωμένοι να παλέψουμε για τη νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος