free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βενάκης: «Υποχρεωμένοι να παλέψουμε για τη νίκη»

Στις ιδιαιτερότητες που συγκεντρώνει η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαύρα Αργυρούπολης, αναφέρθηκε ο προπονητής του Άγιαξ Ταύρου Σήφης Βενάκης. 

 

 

 

Με τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη, απόρροια της εκπληκτικής πορείας που διαγράφει φέτος στον δεύτερο απαιτητικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ ολοκλήρωσε ο Άγιαξ Ταύρου την προεοτιμασία του για το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαύρα Αργυρούπολης 

Άπαντες στον φιλόδοξο σύλλογο του Ταύρου έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης και δείχνουν διατεθειμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την νίκη, που θα τους διατηρήσει σε τροχιά ανόδου. 

Άκρως ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί, λίγες ώρες πριν την καθοριστική αναμέτρηση, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Σήφη Βενάκη: 

«Βρισκόμαστε σε μία πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Σε κάθε παιχνίδι είμαστε υποχρεωμένοι να παλεύουμε και να τα δίνουμε όλα για τη νίκη. Με αυτό το σκεπτικό προσεγγίζουμε και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαύρα Αργυρούπολης. Πρόκειται για μία ομάδα πολύ δυσκολοκατάβλητη, που δίνει έμφαση την τακτική και πραγμαοτποιεί πολύ καλή πορεία.Θα χρειαστε ίνα καταβάλλουμε προσπάθεια, αλλά και να επιδείξουμε την απαιτούμενη προσοχή, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Είμαστε σε καλή αγωνισιτκή  κατάσταση και αυτό θέλουμε να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο»

 

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων.

 

 

 

 

Related posts

Γιορτάζει η Ελευθερούπολη!

abola10

Στον Παράδεισο Αμαρουσίου και τη νέα σεζόν ο Συμιτζόγλου

admin

Πήραν το «τρίποντο» τα Μελίσσια

Nάσος Φακίδης