free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Το τελευταίο μου παιχνίδι στον πάγκο…»

 

 

Στην απόφαση να αποχωρήσει από το τιμόνι του Αστέρα Εξαρχείων προχωρά ο Δημήτρης Μπρούσαλης.

 

Οριστική κι αμετάκλητη είναι πλέον η απόφαση του Δημήτρη Μπρούσαλη να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Εξαρχείων.

Ο νεαρός προπονητής στο καθοριστiκό ραντεβού που είχε με τους ιθύνοντες του συλλόγου δν πήρε τις απαίτητες εγγυήσεις που ζητούσε όσον αφορά την γενικότερη λειτουργία του σωματείου, με άμεση συνέπεια να αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα μετά από θητεία ενάμιση χρόνου, αλλά και συνολικά δυόμιση ετών, εάν προσμετρηθεί η παρουσία του ως ποδοσφαιριστής τη σεζόν 2014-15, πριν ασχοληθεί με την προπονητική.

Μάλιστα, ο νεαρός προπονητής θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο του Αστέρα Εξαρχείων στην κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή Περιστερίου και κατόπιν θα αποχαιρετήσει τους πάντες.

Αναφερόμενος στους λόγους που τον εξώθησαν σε παραίτηση ο Δημήτρης Μπρούσαλης τόνισε στο «Αbola.gr»:

«Από την νέα επικοινωνία που είχα με τη διοίκηση δεν υπήρξε σύμπλευση απόψεων, με πιο σημαντικό θέμα τη γενικότερη διαφορά νοοτροπίας που μας χωρίζει σε λειτουργικά ζητήματα του συλλόγου. . Μετά από αυτή την εξέλιξη αποφάσισα να κοουτσάρω για τελευταία φορά στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή Περιστερίου και να αποχωρήσω. Θα παραμείνω, πάντως, για πάντα οπαδός του Αστέρα Εξαρχείων και θα εξακολουθήσω να την στηρίζω».

 

 

 

Related posts

Πέντε αγώνες κατάταξης αύριο (16/4) στην ΕΠΣΑ

Abola Team

Αγκαλιά με την άνοδο η Θύελλα Περιστερίου (2-0)

Abola Team

Ελπίδα Αγ. Αναργύρων-Μαρούσι 1-0

Abola Team 3