free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ισοπαλίες Εργοτέλης, Αγ. Ιερόθεος, Κηφισιά, Τριγλία, διπλό η Ρόδος

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το Ηρακλειώτικο ντέρμπι στο Παγκρήτιο Στάδιο ανάμεσα σε Εργοτέλη και ΠΟΑ για την 18η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ εθνικής και έτσι ο Ιωνικός παραμένει πρώτος αν και οι «κιτρινόμαυροι» μείωσαν στον πόντο την μεταξύ τους απόσταση και οι «πράσινοι» στους τέσσερις.

Ο ΠΟΑ μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με αυτογκολ του Νικολακάκη στο 2′. Ο Εργοτέλης όμως ισοφάρισε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με μακρινό σουτ του Λεάλ.

Στο 80΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Παπαδομιχελάκης για τους φιλοξενούμενους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σωτηριάδης (Λασιθίου) με βοηθούς τους Πάγκαλο (Λασιθίου) και Δασκαλάκη Α. (Ηρακλείου).

Εργοτέλης: Βασιλειάδης, Νικολακάκης (46΄Μανουσάκης), Νιάρος, Γκαρακλίδης, Μπάτζιος, Ρουσάκης, Βογιατζής, Σερτζίνιο (90′ Μπρατσιάνι), Κατσικοκέρης (68′ Καϊμακαμούδης), Λεάλ, Βελλίνης

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Γενιτσαρίδης, Ρουμπάκης, Χαρίτος, Παπαδομιχελάκης, Σταθόγλου (53′ Πετράκης), Πρωτογεράκης, Χατζηανδρέου, Αμπντουραχμάνι (83′ Φραγκιαδάκης), Μπουτσάκης (81′ Πετράς), Τριανταφύλλου.

 

Κηφισιά και Τριγλία Ραφήνας αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

το τελικό 0-0, κρίνεται δίκαιο βάσει της εικόνας του αγώνα και των ευκαιριών που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δύο εστίες. Σίγουρα, ο βαθμός της ισοπαλίας δεν έδωσε σε κανέναν από τους αντιπάλους τη δυνατότητα να κάνουν «άλμα» στην κατάταξη, παρ’ όλα αυτά χαρακτηρίζεται ικανοποιητικός, δεδομένης και της νέας ήττας που γνώρισε η ουραγός ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Από το πρώτο λεπτό οι ποδοσφαιριστές της Τριγλίας κατέστησαν σαφές, όπως άλλωστε κάνουν σε όλα τα ματς, πως δεν παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να «κλειστούν» στην άμυνά τους, παραμονεύοντας να χτυπήσουν σε κάποια αντεπίθεση. Με το… καλημέρα, μάλιστα, δημιούργησαν απειλητική κατάσταση στην περιοχή της Κηφισιάς, όταν ο Ποτουρίδης πρόλαβε στην έξοδο τον Γουμάγια, όμως η προβολή που έκανε με υπερπροσπάθεια δεν είχε θετική κατάληξη. Στο 13′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, ωστόσο η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι από την εξ επαφής προβολή του Καρακώστα, ο οποίος βρέθηκε αφύλακτος στην καρδιά της άμυνας. Στο 15′ ο Ποτουρίδης σούταρε λίγο άουτ, για να φτάσουμε στο 27′ όπου οι ισορροπίες ανατράπηκαν, όταν ο Τεγούσης έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Μακρή και δικαίως αποβλήθηκε, αντικρίζοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι Ραφηνιώτες επιχείρησαν μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να αξιοποιήσουν το πλεονέκτημα που απέκτησαν, χωρίς να τα καταφέρνουν στις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Χαρακτηριστικότερη όλων είναι αυτή που καταγράφηκε στο 38′, όταν ο Παπασάβας βγήκε μόνος απέναντι στον Γουμάγια σε ανεπανάληπτο τετ α τετ, όμως ο έμπειρος γκολκίπερ απέκρουσε με το αριστερό χέρι το πλασέ του φορ της Τριγλίας, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Στο 41′ ο Καλογιάννης σκόραρε μετά την απόκρουση του Γουμάγια, όμως σωστά υποδείχθηκε από τον δεύτερο βοηθό Κεφαλιάκο σε θέση οφσάιντ, ενώ στο επόμενο λεπτό μάλλον ορθά ανέκοψε και ο πρώτος βοηθός Σπάρταλης τον Φαρινόλα που κατευθυνόταν προς την εστία του -θετικού σε ολόκληρο το ματς- Δήμιζα.

Στο δεύτερο μέρος η Κηφισιά σχεδόν εξάλειψε το αριθμητικό της μειονέκτημα και παίζοντας με ιδιαίτερο πάθος, κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα, επιδιώκοντας μάλιστα να φτάσει και στο γκολ της νίκης με μπροστάρη τον συγκινητικό Φαρινόλα! Στο ίδιο διάστημα η Τριγλία φδεν κατάφερε ουσιαστικά να εκμεταλλευθεί την υπεραριθμία της, προδομένη κατά κύριο λόγο από τα πολλά ατομικά λάθη, εξαιτίας των οποίων σταματούσαν εν τη γενέσει τους οι όποιες επιθετικές προσπάθειες. Ενδεικτικό της μετριότητας στην οποία κυμάνθηκε η απόδοση των κιτρινόμαυρων στο δεύτερο 45λεπτο είναι πως μπόρεσαν να δημιουργήσουν μόλις μία καλή στιγμή, η οποία σημειώθηκε στο 82′, όταν ο Γουμάγιας απέκρουσε στη δεξιά του γωνία το αριστερό πλασέ του Ποτουρίδη. Η Κηφισιά, που έδειχνε πιο απειλητική, έχει να… θυμάται ένα καλό σουτ του Φαρινόλα από πολύ πλάγια θέση στο 46′, αλλά και τη φάση του 68′, όπου ο Φαρινόλα δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μετά το όχι και τόσο καλό γύρισμα του -επίσης πολύ καλού- Σουλελέ.

Στο 86′ οι φιλοξενούμενοι «πέταξαν» στο καλάθι των αχρήστων το… δώρο του Γουμάγια, ο οποίος υπέπεσε σε έμμεσο φάουλ, πιάνοντας την μπάλα, αφού πρώτα την είχε αφήσει να πέσει στο έδαφος. Στην εκτέλεσή του, οι παίκτες της Τριγλίας μπερδεύτηκαν και ακούμπησαν την μπάλα χωρίς να σουτάρουν, δίνοντας την ευκαιρία στον πολύπειρο πορτιέρο να επέμβει γρήγορα και να διορθώσει το λάθος του, απομακρύνοντας σε πλάγιο. 

Η ολοκλήρωση του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες να αρκούνται στη «λευκή» ισοπαλία, σε ένα ματς που παρακολούθησαν περίπου 300 φίλαθλοι, εκ των οποίων οι 60 ήταν υποστηρικτές της Τριγλίας.

Πολύ καλή διαιτησία είχε ο Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου) σε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι με πολλές αμφισβητούμενες φάσεις, σωστές ήταν και οι περισσότερες υποδείξεις των βοηθών του, Σπάρταλη (Δωδεκανήσου) και Κεφαλιάκου (Πειραιά).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Χαλκιάς, Ταμπάκης, Τεγούσης, Καρακώστας, Έσλερ, Μουσταφίδης, Σάμιος (91′ Αδρακτάς), Κυριαζής (60′ Ρεντζής), Σουλελές (78′ Παναγιωτόπουλος), Φαρινόλα

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Δήμιζας, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Μακρής, Μαντζώρος, Μπιταξής (75′ Παπαδόπουλος), Νικολόπουλος (81′ Τσεβάς), Καρβουνίδης (60′ Κότσι), Ποτουρίδης, Καλογιάννης, Παπασάβας.

 

Με γκολ του Μάλτσι στο 21′ ο Ηλυσιακός ξεπέρασε νικηφόρα το εμπόδιο της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ με σκορ 1-0.Στο 77′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τσικουδάκης των φιλοξενούμενων.

Την μεγάλη ευκαιρία για σημαντικό διπλό μέσα στη Ρόδο κλώτσησε ο Αγ. Ιερόθεος αφού παρότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 στο εκτός έδρας ματς με τον Ιάλυσο τελικά έφυγε από το γήπεδο με το ισόπαλο σκορ 2-2.

Η ομάδα του Περιστερίου άνοιξε το σκορ μόλις στο 6′ με τον Γκουτσούλα ενώ στο 15′ ο Θανόπουλος ήταν αυτός που έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Αγ. Ιερόθεο. Στο 58′ ο Καρπαθάκης μείωσε σε 1-2 για τον Ιάλυσο ενώ στο 80′ ο Ρεκλείτης με πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια γράφοντας το τελικό 2-2. Οι του Αγ. Ιερόθεου πάντως έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Ήττα στην έδρα της υπέστη η Θύελλα Ραφήνας από την Ρόδο με σκορ 1-0. Το γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε στο 55′ ο Στεφανίδης ενώ η Θύελλα είχε δοκάρι στο 86′ με τον Ζέκιο.

 

 

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο

Πανθηραϊκός-Ιωνικός 1-0

 

Προοδευτική-Ερμής Ζ. 1-0 51′ Μπελερής

 

Ηλυσιακός- ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 1-0 21′ Μάλτσι

 

Θύελλα Ρ.-Ρόδος 0-1 55′ Στεφανίδης

 

Ιάλυσος-Άγιος Ιερόθεος 2-2 58′ Καρπαθάκης, 80′ πεν. Ρεκλείτης – 2′ Γκουτσούλας, 15΄Θανόπουλος

 

Κηφισιά-Τριγλία Ρ. 0-0

 

Ρεπό: Eθνικός Πειρ.

 

Τα αποτελέσματα στον 3ο όμιλο

Δόξα Μεγαλόπολης – Τσικλητήρας Πύλου 2-1

Θήβα – Φωστήρας 1-0

Ζευγολατιό – ΠΑΟ Βάρδας 0-0

Αχαϊκή – Παναχαϊκή 1-0

Αστέρας Αμαλιάδας – Ερμιονίδα 0-0

Αιολικός – Λουτράκι 0-1

Παναργειακός – Παναρκαδικός 2-1

Ρεπό: Χαλκίδα

 

Related posts

ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ

Abola Team 3

Ο Γιώργος Μήλιος το νέο πρόσωπο στο Δ.Σ. της Χαλκίδας

Abola Team 2

Επιστροφή Κορτσινίδη στον Ερμή Ζωνιανών

Abola Team 2