free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Σημαντικό να κερδίζεις στην μέτρια ημέρα σου»

 

 

Την νίκη απέναντι στα Ταταύλα κρατάει ο προπονητής του Ιπποκράτη Κώστας Ζαμπέτας.

  

Γερά στο κυνήγι της ανόδου στην Β’ Κατηγορία παρέμεινε ο Ιπποκράτης με την δύσκολη, όσο ιδιαίτερα πολύτιμη νίκη του κόντρα στα Ταταύλα με 1-0.  

Ένα «τρίποντο», το οπίο έδωσε τη δυνατότητα στο φιλόδοξο συγκρότημα των δυτικών προαστίων να πλασαριστεί στην πέμπτη θέση του πρώτου ομίλου τη Γ’ Κατηγορίας και να ατενίζει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία την κρίσιμη συνέχεια του φετινού «μαραθωνίου».

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο τεχνικός Κώστας Ζαμπέτας μιλώντας στο «Αbola.gr»,τόνισε ότι αυτό που προέχει, είναι ότι οι παίκτες του έφτασαν στην επιτυχία, ακόμη και στην μέτρια ημέρα τους:

«Το θετικό είναι ότι δείχνουμε χαρακτήρα και φτάνουμε στις επιτυχίες. Από την αναμέτρηση με τα Ττααύλα κρατάμε την νίκη, αφού η γενικότερή μας απόδοση κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι, ωστόσο είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις να κατορθώνει να φτάνει σε νίκες ακόμη και στην μέτρια ημέρα της.

Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο καθοριστικό παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον Άτλαντα Κυψέλης, όπου θα πάμε να παλέψουεμ με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη κι εμείς θα κυνηγάμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Θανάσης Αναστόπουλος (ΑΕ Ιλίου): “Ξεκάθαρος στόχος η άνοδος στην Β’ ΕΠΣΑ”

admin

Μεγάλη νίκη το Παγκράτι που κοιτάει μπροστά

abola10

Μπαλόπουλος: «Ο παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής!»

Kώστας Παλαιολόγος