free page hit counter
29.4 C
Αθήνα
12 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά»

Αυξημένη επαγρύπνηση ενόψει της καθοριστικής συνέχειας συνιστά ο γενικός αρχηγός του Γκυζιακού Δημήτρης Καββαδίας.

 

 

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ πανηγύρισε ο Γκυζιακός, επικρατώντας δύσκολα του Κρόνου Αθηνών με 1-0 στο γειτονικό ντέρμπι. Μία επιτυχία, η οποία εδραίωσε την φιλόδοξη ομάδα της Κυψέλης στην δεύτερη προνομιού θέση του βαθμολογικού πινακα με 35 πόντους.

 

Ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Καββαδίας με δηλώσεις του στο «Abola.gr» έσπευσε να δώσει το σύνθημα για ακόμη καλύτερη συνέχεια:

 

«Φτάσαμε σε μία πολύ δύσκολη νίκη απέναντι σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα, όπως είναι ο Κρόνος Αθηνών. Μάλιστα, η εξέλιξη του αγώνα, απέδειξε ότι όντως τα παιχν΄’ιδια με τον γειτονικό Κρόνο στοιχειοθετούν τον χαρακτήρα του ντέρμπι. Μάλιστα στο πέμπτο λεπτό τνω καθυστερήσεων οι αντίπαλοί μας είχαν διπλό δοκάρι, με τον τερματοφύλακά μας Σίμο Καββαδία να πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση και να κρατάει το υπέρ μας 1-0…» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου παράγοντα του Γκυζιακού, για να προσθέσει:

 

 «Τώρα έχουμε μπροστά μας το φεπό, όπου θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ μεθοδικά και με σύνεση, ώστε να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι για το επόμενο ντέμρπι που μας περιμένει απεναντι στον Υμηττό. Θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά σε αυτό το διάστημα και να ανεβάσουμε τους ρυθμούς μας στο 150%».

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Related posts

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ 3-0: Τα καλύτερα στιγμιότυπα

Ρένος Γιαμπουράς

Πατήσια-Νίκη Αλίμου 1-1

Abola Team 3

Ενίσχυση προοπτικής με Γιαννόπουλο η Λυκόβρυση

Kώστας Παλαιολόγος