free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ντέτσικας: «Δείξαμε πολλές αρετές»

 

Απόλυτα ευαριστημένος από την αγωνιστική προσήλωση των παικτών του στο εμφατικό 7-2 επί του Άρη Καλαμακίου εμφανίστηκε ο τεχνικός του Δούρειου Ολυμπιακού Κυψέλης Μάκης Ντέτσικας.

 

 

 

 

 

 

Υπερηχητικός παρουσιάστηκε ο Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης στην αναμέτρηση Κυπέλλου απέναντι στον Άρη Κλααμακίου, τον οποίο συνέτριψε με το εντυπωσιακό 2-7 και προκρίθηκε με θριαμβευτικό τρόπο στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.  

Η συνολική εικόνα, όπως επίσης και οι πολλές όμορφες συνεργασίες, που έβγαλαν οι παίκτες του στον αγωνισιτκό χώρο, ενθουσίασαν τον προπονητή Μάκη Ντέτσικα, ο οποίος με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr», τους απένειμε τα εύσημα: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το τρόπο με τον οποίο οι παίκτες μου αντιμετώπισαν την αναμέτρηση. Απέναντι σε μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα βγάλαμε πολλούς αυτοματισμούς και δείξαμε πολλές αρετές. Γεγονός το οποίο μας οπλίζει με αισιοδοξία ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας. 

Νομίζω ότι το τελικό σκορ δεν ανταποκρίνεται πλήρως στην διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, αφού μέχρι το υπέρ μας 3-1 ο Άρης Καλαμακίου ήταν πολύ ανταγωνιστικός. Στη συνέχεια, όμως παίξαμε ιδανικα΄την τακτική των αντεπιθέσεων και με όπλο την ταχύτητα και την ποιότητά μας φτάσαμε τον δείκτη του σκορ σε αυτά τα επίπεδα» ήταν το αρχικό σχόλιο του Μάκη Ντέτσικα, για να προσθέσει: 

 

«Ανεξάρτητα από την πολύ καλή μας εμφάνιση, η άποψη μου είναι ότι ακόμη χρειαζόμαστε πολλή δουλειά, ώστε να φτάσουμε στα επίπεδα ετοιμότητας που θέλουμε».

 

Related posts

Γενική Συνέλευση ΕΠΣΑ: Τα δεδομένα της νέας σεζόν

abola10

Η ανάρτηση του Ηρακλή Περιστερίου για το μπαράζ ανόδου με την ΑΕ Ιλίου

Abola Team 3

Γ’ Εθνική: Τι έγινε στα εξ αναβολής παιχνίδια

Abola Team