free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Οπωσδήποτε νίκη με την ΑΕ Μεταμόρφωσης»

Το σύνθημα για καλό «ποδαρικό» στην νέα σεζόν έδωσε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

 

Ενθαρρυντικά δείγματα γραφής άφε η λσούπολη στο τελυταίο της φιλικό παιχνίδι απέναντι στον ΠΟΨ. Η ήττα με 1-0 από την ομάδα του Ψυχικού ήταν το τελευταίο πράγμα που απασχόλησε τον προπονητή Παναγιώτη Καλαϊτζίδη, ο οποίος με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπίστωσε ότι οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε, έδειξαν τρομερή διάθεση, βγάζοντας πολλές όμορφες συνεργασίες στο χορτάρι. Όπως φυσικά και στοιχεία, τα οποία δουλεύουν στις προπονήσεις. 

Άπαντες στο ιδιαίτερα φιλόδοξο σωματείο των βορείων προαστίων, πλέον,  έχουν επικεντρωθεί στην όσο το δυνατόν καλύτερη δυνατή προετοιμασία, ενόψει της σαββατιάτικης πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΑ, με αντίπαλο την νεοφώτιστη  ΑΕ Μεταμόρφωσης.

 

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Παναγιώτη Καλαϊτζίδη στο «Αbola.gr»: 

«Θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα. Πλέον, τα ψέματα τελείωσαν., Ήδη η σκέψη μας είναι εξ’ ολοκλήρου στην αναμέτρηση της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕ Μεταμόρφωσης, όπου η νίκη αποτελεί μονοδρομο, Θ΄ρελουε, οπωσδήποτε να μπούμε στο νέο πρωτάθλημα με νίκη, ώστε να αποκτήσουμε την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας» 

Στα ευχάριστα για τον Παναγιώτη Καλαίτζίδη συγκαταλέγεται το γεγονός της έλειψης αγωνιστικών προβλημάτων.

Related posts

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ: Δηλώσεις Οντατζή και Βεϊζάι

abola10

Λαζάρου: “Δύσκολο ματς με Αλσούπολη”

abola10

Καταιγιστική η ομάδα νίκησε 6-0 τον Ζέφυρο

Ρένος Γιαμπουράς