free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Προσηλωμένοι στο πλάνο μας»

Το στίγμα του για την κρίσιμη συνέχεια έδωσε ο προπονητής της Λαύρας Αργυρούπολης Αργύρης Ψαρρός.

 

 

  

Γερά στο κυνήγι της ανόδου στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτεορ όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ παρέμεινε η Λαύρα Αργυρούπολης χάρη στον εκτός έδρας θρίαμβο επί του Αετού Καλλιθέας με 3-0. Μία νίκη, η οποία επιτεύχθηκε στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους αν αναδεικνύουν πτυχές της ποιότητάς τους.

 

Ο προπονητής Αργύρης Ψαρρός μιλώντας στο «Abola.gr» εξέφρασε την εύλογη ικανοποίησή του, εφιστώντας την προσοχή όλων, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας

 

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την γενικότερη εικόνα που παρουσιάσαμε απέναντι στον Αετό Καλλιθέας. Πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης, γεογνός το οποίο μας επέτρεψε να φτάσουμε σε μία πολύ σημαντική νίκη, την οποία είχαμε άμεση ανάγκη, ώστε να διατηρήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για άμεση επάνοδο στην Β’ ΕΠΣΑ» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή, για να προσθέσει:

 

«Από την πλευρά μας, αυτό, που προέχει, είναι να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και να διεκδικήσουμε με τις πιθανότητες που μας αναλογούν την άνοδό μας στην Β’ Κατηγορία. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε, είναι να βλέπουμε το καθε ματς ξεχωριστά και να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Να επιδεικνύουμε αγωνιστική πειθαρχία, φδιότι πολύ απλά, όποτε έχουμε παρεκκλίνει, το πληρώσαμε με απώλειες βαθμών. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Αθηνών, όπου θα πρέπει να φανούμε σοβαροί και ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι».

 

 

Related posts

Αίας Αθηνών-Φοίνικας Καλλιθέας 0-1

Abola Team 3

ΑΕ Ιλίου-Ερμής Ειρ. Ηρακλείου 1-3

Abola Team 3

Δάφνη Αθηνών-Άτταλος 1-5

Abola Team 3