free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Συνεχίζουμε την ίδια φιλοσοφία»

 

Την εν γένει παρουσία των νεαρών του ποδοσφαιριστών απέναντι στην ΑΕ Μεταμόρφωσης επιβράβευσε ο προπονητής του Δάσους Χαϊδαρίου Σωτήρης Θεοδώρου.

 

 

   

Κάθε λόγο να νιώθει ικανοποιημένος από την εν γένει εμφάνιση των νεαρών του ποδοσφαιριστών απέναντι στην πρωτοπόρο ΑΕ Μεταμόρφωσης είχε ο τεχνικός του Δάσους Χαϊδαρίου Σωτήρης Θεοδώρου.

 

Η ήττα με 3-1, η οποία ήρθε στο δεύτερο μέρος ήταν το λιγότερο που απασχόλησε τον έμπειρο τεχνικό των «πρασινοκιτρίνων», αφού το περίσσιο αγωνιστικό πάθος που φανέρωσαν οι πιτσιρικάδες που συνθέτουν  κατά συντριπτική πλειοψηφία το τωρινό ρόστερ ανέδειξε την ποιότητά τους.

 

«Η ομάδα μας  παρουσίασε αρκετά καλό πρόσωπο απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου μας. Στο πρώτο ημίχρονο προηγηθήκαμε, ενώ στο συγκεκριμένο διάστημα η εικόνα του παιχνιδιού θα μπορούσε να αποφέρει ακόμη μεγαλύτερο σκορ για την ομάδα μας, αφού χάσαμε τουλάχιστον τρεις τέσσερις κραυγαλέες ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλα τέρματα. Στο δεύτερο μέρος και παρά την γρήγορη ισοφάριση των αντιπάλων μας, δεν το βάλαμε κάτω, δημιουργήσαμε ορισμένες ακόμη περιπτώσεις για γκολ, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε και η έκβαση του αγώνα στην συνέχεια πήρε την φυσιολογική της τροπή. Συνεχίζουμε στην ίδια πολιτική, αφού θέτουμε από τώρα τις βάσεις για την ομάδα της επόμενης σεζόν. Θα πορευτούμε με την ίδια φιλοσοφία. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές ηλικίας 16 και 17 ετών παίρνουν τέτοιες παραστάσεις απέναντι σε κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας» τόνισε αρχικά ο Σωτήρης Θεοδώρου στο «Abola.gr», για να προσθέσει:

 

«Η ομάδα μας θα πορευτεί με δικά της παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες της, αναδεικνύοντας το ταλέντο των παικτών που την απαρτίζουν. Δημιουργούμε ομάδα για το μέλλον, με στέρεες και υγιείς βάσεις».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Για 21η σεζόν συνεχίζει στον Τριφυλλιακό ο Γιώργος Κατσαρός

Τάσος Ζαφειρίου

Παγκράτι-Ένωση Βοτανικού 1-0

Abola Team 3

Ηρακλής Περιστερίου-ΑΕ Ιλίου 0-0

Abola Team 3