free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Δεν «Χ» αμογέλασε κανείς

ΑΕ Μοσχάτου και Πανιώνιος Κερατσινίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στο φινάλε.

 

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Μοσχάτου ανάμεσα σε ΑΕ Μοσχάτου και Πανιώνιο Κερατσινίου με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 για τον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΠ.  Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 47΄’ με τον Δαβιδάκη, για να ισοφαρίσει η ΑΕ Μοσχάτου στο 92’ με τον Σουλάι.

 Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν από το 18 με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Σαλάτα , ο οποίος αποβλήθκε με δεύτερη κίτρινη, ενώ το Μοσχάτο είχε δύο δοκάρια με τους Σουλάι (80’) και Πάνο (86’). Διαιτήτευσε ο Βλαντής Χ.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Γιαννόπουλος Ν., Πάνο, Μικρούλης(46’ Γιαννόπουλος Ι.), Καραπιπέρης,. Σουλάι Φιαμένγκος (80’ Κώτσης), Τσιφλίδης, Λιόσης (75’ Κοντοπάνος), Παππάς, Τζουμάκα,ς Μπαμίχα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Βλαχάκης, Μάνδυλας, Ρωμαντζής, Μπλέτσος, Μουστάκας, Παρασκευαϊδης, , Κουζίνης, Χαϊντάσι (92’ Τσάτσος), Τσάτσης, (50’ Λουκίδης), Λαβιδάκης (78’ Ελευθεριάδης), Σαλάτας.

 

 

 

Related posts

Οριστικό το «λουκέτο» στα τοπικά πρωταθλήματα. Δεν πάρθηκε απόφαση για την Γ’ Εθνική…

Abola Team

Αλλαγή δεδομένων με Πολυχρονίδη στον Ατρόμητο Πειραιά

Kώστας Παλαιολόγος

Δεύτερη η Θύελλα

Nάσος Φακίδης