free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Το ήθος και την σεμνότητα του ηγέτη του Ρουφ Θοδωρή Κουνάδη βράβευσε η ΕΠΣΑ

Το καθήκον τους έκαναν η ΕΠΣΑ και το αθηναϊκό ποδόσφαιρο απέναντι σε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει επί σειρά ετών συνεχίζει να τιμάει το χώρο αυτό αλλά και το ευρύτερο φάσμα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για τον διοικητικό ηγέτη του Ρουφ Θοδωρή Κουνάδη ο οποίος έχει αφιερώσει ολόκληρη την ζωή του στον σύλλογο της καρδιάς του. Η ΕΠΣΑ λοιπόν στην διάρκεια της κοπής της πίτας για όλους αυτούς τους λόγους, βράβευσε τον Θοδωρή Κουνάδη και για δύο επιπλέον λόγους, Για το ήθος του και για την σεμνότητά του. Ο εξαίρετος παράγοντας και άνθρωπος αλλά και καταξιωμένος κοινωνικά Θοδωρής Κουνάδης αγωνίστηκε από πολύ μικρή ηλικία με την φανέλα του Ρουφ και από το 1979 μέχρι και τώρα και έπεται βέβαια πολύ συνέχεια βρίσκεται στις επάλξεις του ιστορικού συλλόγου καθοδηγώντας τον από τα ηνία της διοίκησης. Ο ίδιος πάντως δεν αρέσκεται στα πολλά λόγια και επιμένει να “μιλάει” με πράξεις. Έτσι, για την τιμητική διάκριση που του έγινε από την ΕΠΣΑ ο Θοδωρής Κουνάδης το μόνο που αρκέστηκε να πει ήταν: “Η βράβευση αυτή αποτελεί την ηθική ανταμοιβή για μένα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας”.

Ο Θοδωρής Κουνάδης στην εκδήλωση της ΕΠΣΑ παρέλαβε ο βραβείο από τον ιδιαίτερα δραστήριο πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας Λεωνίδα Οικονομίδη,

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

 

Related posts

Συνεχίζουν μαζί για τέταρτη σεζόν Απόλλων Χαλανδρίου και Χρήστος Βλάχος

Γαζής: «Πάμε να παλέψουμε κόντρα στα προβλήματα»

Kώστας Παλαιολόγος

ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 1-2 | Στιγμιότυπα

admin