free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Διπλό» … τίτλου ο Καραβάς!

 

Με εύστοχο πέναλτι του Ράμα οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν εκτός έδρας της Χαραυγής με 1-0 και παρέμειναν ολοζώντανοι στο κυνήγι της πρώτης θέσης στον Α’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

 

 

 

Ο Καραβάς ήταν ο θριαμβευτής του ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας με την Χαραυγή, επικρατώντας της ομώνυμης τοπικής ομάδας με 1-0.

Το συγκρότημα της Παλιάς Κοκκινιάς παίζοντας μεθοδικά κι έξυπνα, «απέδρασε» από το ΑΓΕΤ Χαραυγής με το «τρίποντο» στις αποσκευές της χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ράμα στο 76 και μείωσε στον έναν πόντο τη διαφορά του από την πρωτοπόρο Οδηγήτρια (52 έναντι 51), έχοντας φυσικά ένα παιχνίδι περισσότερο.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Αντώνη Καλαμάκη διέκοψε ένα απίστευτο νικηφόρο σερί επτά αναμετρήσεων και πλεον απώλεσε κάθε ελπίδα για την πρωτιά.

Το πέναλτι κέρδισε ο Ράμα σε ανατροπή του απο τον Γεροπαναγιώτη.

Άριστη η διαιτησία του Ηλία Σπάθα.

ΧΑΡΑΥΓΗ: Καληγιαννίδης, Αγγελόπουλος, Γαβαλάς, Αλβανός (65’ Γεροπαναγιώτης, – 85’ Σαλής), Τούρλος, Αβανίδης (50’ Μακαρονάς), Φασιλής, Θεοδωρίδης, Δηλαβέρης, Ηλιόπουλος, Γρούνης.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Γκούτσιας, Μπένα., Μελάς, Αναγνωστόπουλος (63’ Κουλούρης), Τάνκας, Αϊβαλιώτης (75’ Παπαδόπουλος), Μπιλίμπασι, Ταμπουράκης (63’ Ρηγούτσος), Ράμα, Σταφσουλάι.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Αμφίβολος ο Ράμα

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Ατρόμητος Πειραιά 4-0 εκτός την Δόξα Πειραιά

Abola Team 2

Ο Ζερβακάκης στην τεχνική ηγεσία του Αργοναύτη

Abola Team 3