free page hit counter
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Ευχαριστίες του Αφιδναϊκού για την χοροεσπερίδα

Μεγάλη επιτυχία και σε ότι έχει να κάνει με την προσέλευση του κόσμου αλλά και από πλευράς οργάνωσης και κεφιού, σημείωσε η χοροεσπερίδα του δημοφιλούς Αφιδναϊκού.

Για τον λόγο αυτό, το διοικητικό συμβούλιο του Αφιδναϊκού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απευθύνει ευχαριστίες σε όσους παρέστησαν στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ αναφέρονται τα εξής:

Το Δ.Σ του Α.Ο. Αφιδναϊκού, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για το δυναμικό παρόν στην χοροεσπερίδα του συλλόγου μας. Όπως ανακοινώθηκε σε αυτήν την εκδήλωση από τον αντιπρόεδρο της ομάδας κ. Γιάννη Μονιάκη, περνάμε σε μια νέα εποχή, οργανώνοντας μεθοδικότερα τα τμήματα υποδομών.

Τεχνικός διευθυντής του Α.Ο .Αφιδναϊκού αναλαμβάνει ο κ. Νίκος Παναγόπουλος, ο οποίος θα έχει εξολοκλήρου την εποπτεία όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων. Η κίνηση αυτή έχει σκοπό να βγούν ακόμα περισσότερα παιδιά από την περιοχή μας και η ομάδα να μπει σε ένα διαφορετικό μοντέλο λειτουργίας όπου σταδιακά, με συνέπεια και υπευθυνότητα, η αντρική ομάδα θα αποτελείται από παιδιά προερχόμενα απο τα σπλάχνα της. 

Ευχόμαστε στον τεχνικό μας διευθυντή, κ. Νίκο Παναγόπουλο, στον προπονητή των ακαδημιών κ.Βαγγέλη Αρμυριώτη και στον προπονητή της γυναικείας ομάδας κ. Γιώργο Δήμα καλή επιτυχία, καλή δύναμη και άψογη συνεργασία ώστε να φέρουν εις πέρας το έργο τους.

Α.Ο. ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ

Το ΔΣ

 

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά (5/12) πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

Κρυονέρι-Αετός Πικερμίου 1-1

Abola Team 3

Η Βουλιαγμένη του Μανώλη Καπίρη 1-0 εκτός τον αξιόμαχο Αφιδναϊκό

Abola Team 3