free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Rangers Est 1989: Δεν μας τρομάζει τίποτα, ραντεβού με την ιστορία

Ανακοίνωση ενόψει της αναμέτρησης με την Προοδευτική εξέδωσαν οι οργανωμένοι του Ιωνικού και ειδικότερα, ο Σύνδεσμος Rangers Est 1989.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Την Κυριακή στον Κορυδαλλό παίζεται η άνοδος της ομάδας στην Β’ Εθνική κατηγορία, και κανένας οπαδός του Ιωνικού – κανένας Νικαιώτης δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από το αυτονόητο. Διπλό ανόδου στον Κορυδαλλό! 

 

Να θυμάστε, πως για την ένδοξη ιστορία του Ιωνικού, ακόμα και οι χρονιές στην Β’ Εθνική χαρακτηρίζονται από εμάς ως «πέτρινα χρόνια», την στιγμή που για άλλους(Λεμονής) τα πέτρινα σβήνονται με μερικές σερί νίκες στην Γ’ Εθνική. 

 

Κατεβείτε λοιπόν στο κοτέτσι τους, 18 ΤΑΛΙΜΠΑΝ και ξεβρακώστε τους! Δεν μας τρομάζει τίποτα, δεν μας αγγίζει κανείς! Είμαστε ο Ιωνικός, είμαστε οι Rangers και δεν τους φτάνουν ούτε άλλα 90 χρόνια – της ίδιας βρωμιάς- για μπορέσουν να αγγίξουν όλα όσα έχουμε κάνει κι έχουμε ζήσει! 

 

Υ.Γ. Γέλασε όλος ο Πειραιάς με τις δηλώσεις του γραφικού Λεμονή. Καλεί -λέει- όλους τους Προοδευτικάνους, παλιούς και νέους! Μην φοβάσαι Λεμονή, αυτοί οι 20 (είκοσι) γνήσιοι Προοδευτικάνοι που έχουν απομείνει, θα είναι εκεί! Οι υπόλοιποι θα είναι όλοι οι κοκκινοκίτρινοι «χούλιγκαν» του Κορυδαλλού όπως γίνεται δεκαετίες τώρα! 

 

Ερχόμαστε να σας… γλεντήσουμε στο «πάρτι» σας κοτόπουλα!

 

Related posts

Τέλος οι προσκλήσεις για τον χορό της Θύελλας Ραφήνας

Abola Team 3

Κοντά στην απόκτηση γνωστού γκολκίπερ ο Ασπρόπυργος

Abola Team 3

Διαζύγιο με Σούλη Παπαδόπουλο στον Αστέρα Αμαλιάδας-Ο “πόλεμος” τώρα αρχίζει” λένε στην ομάδα!

Abola Team 2