free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ρουφ-Κένταυρος Βριλησσίων 3-3 μετά από ματσάρα

Γκολ και θέαμα πρόσφεραν Ρουφ και Κένταυρος Βριλησσίων που μετά από αρκετές διακυμάνσεις στο σκορ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3.

 

Στο 28′ από σέντρα του Τομπουλίδη ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα Γαλάνης που σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με όμορφη κεφαλιά το 1-0. Στο 38′ ο Τομπουλίδης με μακρινή διαγώνια σέντρα σουτ το 2-0. Στο 45′ ο Γαληνάκης με καρφωτή κοντινή κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Στο 63′ ο Γαλάνης με γκολ για όσκαρ-μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ το 3-1.

 
Στο 72′ ο Δέτσης με σουτ κι αφού πρώτα ο Κοντογιαννάτος πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση σε τετ-α-τετ σουτ του Κολιού το 3-2 και στο 76′ Κουτσουβέλης με έξυπνο σουτ από σέντρα του Μωραϊτη το 3-3. Στο 64′ ο γκολκίπερ του Κένταυρου Βριλησσίων Θ. Θεοδωρίδης πραγματοποίησε εκπληκτική και πάνω απ’ όλα σωτήρια απόκρουση σε φοβερή και δύσκολη κεφαλιά του προωθημένου Τριανταφύλλου. Διακρίθηκαν ακόμα οι Λαγκαδινός, Τομπουλίδης, Ισσά και Κουτσουβέλης, Γαληνάκης, Δέτσης, Κολιός.
 
Με πολλά λάθη ο διαιτητής Δημητρακόπουλος πολύ καλοί οι βοηθοί Γουρέλης, Γενναίος.
 
ΡΟΥΦ: Κοντογιαννάτος, Τομπουλίδης, Μέμας, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Μπεκατώρος, Ισσά(65′ Σκεύης), Φωτόπουλος, Νταβαρίνος, Γαλάνης.
 
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Θ. Θεοδωρίδης, Κοντογιάννης, Κουτσουβέλης, Κολιός, Α. Θεοδωρίδης, Μανίκας(70′ Κουλιούρης), Σκεντέρι(64′ Μωραϊτης), Δέτσης, Ένση(88′ Στρούζος), Γαληνάκης.
ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ





 

Related posts

Γαζής: «Σπουδαία νίκη με εξαιρετική εμφάνιση»

Kώστας Παλαιολόγος

Συμμετοχή σε καλοκαιρινό τουρνουά στην Χαλκίδα οι Ακαδημίες του Ρουφ

Abola Team 3

Κιούρκος: «Θα ενισχυθούμε!»

Kώστας Παλαιολόγος