free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Αφιερωμένη η νίκη του Παμπαιανικού, διπλό η Βουλιαγμένη

Ο Παμπαιανικός του Ηλία Τριανταφύλλου νίκησε 2-1 τον πανίσχυρο και πρωτοπόρο Παθιακάκη κι αφιέρωσε το τρίποντο-χρυσάφι στον πρόεδρο Γιάννη Κάτσανο, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό στο ημίχρονο του αγώνα.

Με ψυχή και καρδιά και πραγματικό παλικάρι ο Παμπαιανικός, που μάχεται για την παραμονή του, επικράτησε 2-1 του πανίσχυρου και πρωτοπόρου Παθιακάκη σε αυτή την 25η αγωνιστική. Η νίκη στο κυριακάτικο (12/3) ματς βεβαίως αφιερώθηκε από όλους τους Παιανιώτες στον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Κάτσανο, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό στο ημίχρονο του αγώνα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κατάσταση του είναι ελεγχόμενη, έχοντας διαφύγει σοβαρούς κινδύνους.

Το σοκ που υπέστησαν άπαντες στο γήπεδο της Παιανίας βλέποντας τον κ. Κάτσανο στην ανάπαυλα να χάνει τις αισθήσεις του ήταν τεράστιο, πόσο μάλλον για τους παίκτες του Παμπαιανικού, οι οποίοι ωστόσο με ψυχή στην επανάληψη βρήκαν το γκολ που έψαχναν κι έφτασαν σε μια νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας.

Ο Παθιακάκης παρ’ ότι δεν βρέθηκε στην καλύτερη μέρα του, μη έχοντας καθαρό μυαλό, μπήκε δυνατά και απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Αθανασόπουλο, ο οποίος είχε δοκάρι στο 10′ και στο 15′ είδε τον Τσουνάκη με τρομερή επέμβαση να του λέει όχι.

Ο Παμπαιανικός ανέβηκε μετά το πρώτο τέταρτο και παρ’ ότι έχασε διάστρεμμα τον εξαιρετικό επιθετικό Λαγό, βρήκε δίχτυα στο 30′ με την… αναγκαστική αλλαγή του Ηλία Τριανταφύλλου τον Τσιγάρα ο οποίος σκόραρε με τρομερό μακρινό σουτ! Η απάντηση του Παθιακάκη ήλθε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν στο 47′ ο Γιώτης νίκησε τον Τσουνάκη κι έκανε το 1-1!

Οι γηπεδούχοι έφθασαν στο δεύτερο γκολ που έψαχναν στο 55′, όταν από συνδυασμό Μυρτάι-Γιαμά η μπάλα έφτασε στον Γκόμπλια και εκείνος με πλασέ πέτυχε το 2-1. Ο Παθιακάκης που ουσιαστικά δεν βρήκε ποτέ τον ρυθμό του και δεν μπόρεσε ουσιαστικά να κάνει το παιχνίδι του, απείλησε σε δύο περιπτώσεις από εκεί και πέρα με Αθανασόπουλο και Ασημάκη, αλλά ο Παμπαιανικός κράτησε τη νίκη που τόσο χρειαζόταν εν όψει της δύσκολης συνέχειας…

Ο προπονητής, ο γενικός αρχηγός και οι ποδοσφαιριστές του Παμπαιανικού, εύχονται ταχεία ανάρρωση στο Πρόεδρο της ομάδας Κο Κάτσανο και του αφιερώνουν τη σημερινή νίκη επί του πρωτοπόρου Παθιακάκη. Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Παθιακάκης, οποίος ευχήθηκε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στο Πρόεδρο του Παμπαιανικού Γιάννη Κάτσανο. Από τον Παμπαιανικό δεν υστέρησε κανείς. Καλή η διαιτησία της Αντωνίου και των βοηθών Λάμπρου-Γουρνιά. Το δεύτερο ημίχρονο άργησε να ξεκινήσει λόγω του σοβαρού περιστατικού. 

 

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Τσουνάκης, Λάβδας, Χατζής, Πήττας, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Λαγός (37′ λ.τρ. Τσιγάρας), Φράγκου (83′ Ξεφτεράκης), Γιαμάς, Δούβος (64′ Δημήτρουλας), Μυρτάι.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Μεϊντάνης, Ασημάκης, Γιώτης, Κωστής (46′ Τσίγκος), Ντρένοβα, Αγγελίνας, Ρόμπολας, Τασιούδης Μοδ., Αρβανιτάκης, Αθανασόπουλος Νικ., Γερογιάννης (46′ Κότσαλος).

 

Α.Ο. ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ – Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 0-2

“Φωτιά” έβαλε στο πρωτάθλημα της Β’ΕΠΣΑΝΑ η Βουλιαγμένη, που για το πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, ξεπέρασε με 0-2 το εμπόδιο του Αφιδναϊκού, που δείχνει ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση, παίζοντας, όμως έδω και αρκετό καιρό με ένα άκρως νεανικό σύνολο! Η Βουλιαγμένη, μάλιστα, εκμεταλλευόμενη τις ήττες των δύο πρωτοπόρων (Άνοιξη και Παθιακάκη), πλησίασε στον έναν πόντο από την κορυφή, βάζοντας την για τα καλά στην διεκδίκηση του τίτλου! 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Βουλιαγμένη έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων άνοιξε σκορ στο 25′ με τον Λάμπρο Μαντακίδη. Η κατοχή ανήκε στην ομάδα του Μανώλη Καπίρη, που θα μπορούσε να πετύχει ακόμα 1-2 γκολ ,πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, με την ομάδα του Νίκου Παναγόπουλου να περιορίζεται, κυρίως στον ανασταλτικό τομέα και έχοντας κατά διαστήματα εξάρσεις.

Η εικόνα του παιχνιδιού παρέμεινε ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο, η Βουλιαγμένη είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και μπορούσε με σχετική ευκολία να δημιουργήσει φάσεις. Έτσι στο 60′ ήταν η σειρά του Πουλάϊ να χρηστεί σκόρερ και να διαμορφώσει το τελικο 0-2, που φέρνει μια ανάσα την Βουλιαγμένη από την κορυφη. Για την Βουλιαγμένη δοκάρι υπήρξε και δοκάρι σε ενέργεια του Σωτηρόπουλου! Για την Βουλιαγμένη δεν υστέρησε κανείς, εξαιρετικοί οι Πουλάϊ, Μαντακίδης Λ., Σωτηρόπουλος.

Διαιτητές: Μπερέτας, Δουλγεράκης, Κουλοχέρης.

Α.Ο. ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ: Μορφονιός, Γκιόλα (Νιχάς 46′), Μπεγκάϊ (Κουτσούκος 85′), Νικηφοράκης, Μπαρούτης, Δήμας, Κοντογιάννης (Μπαλτάς 75′), Κλησί, Τζαλίδης, Ζουβερέλης, Έσι.

Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Παπαχριστόπουλος, Ταγκούλης, Χαλκιάς, Αντωνόπουλος, Μπακούρος, Καρδαμίτσης, Πουλάϊ, Παπαβασιλείου, Χαντάτ (Βοριάς 75′), Μαντακίδης Λ. (Πρέλα 60′), Σωτηρόπουλος (Πσφίτης 75′).

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τι έγινε στην Ανατολική Αττική

Abola Team

ΣΤΑΜΑΤΑΣ Α Ο ΑΝΟΙΞΗ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΚΟΡ 2- 1 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Α.Ο Κρυονερίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο αθλητή Σπύρο Βολιώτη (Spiros).

Abola Team 2