free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Φιλίππου: «Κέρδος η απόλυτη συγκέντρωση των παικτών μου»

Στα πολλαπλά οφέλη της φετινής εκπληκτικής πορείας της Κηπούπολης αναφέρθηκε ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Δημήτρης Φιλίππου.

 

Την απόλυτη και ξέφρενη πορεία της προς την άνοδό της σητν Β’ Κταηγορία συνέχισε ακάθεκτη η Κηπούπολη. Το εντυπωσιακό συγκρότημα των δυτικών συνοικιών πέρασε σαν … σίφουνας από την Γλυφάδα, όπου συνέτριψε με 5-0 τον ΠΑΣ Αθηνών. Γεγονός το οποίο επέτρεψε στην Κηπούπολη να πανηγυρίσει την 18η συνεχόμενη νίκη της και πλέον να σφιχταγκαλιάζει από τώρτα την πρωτιά του δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.

Ο αρχιτέκτονας της ξέφρενης πορείας της Κηπούυπολης Δημήτρης Φιλίππου με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» επαίνεσε την διάθεση που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές του:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εν γένει πορεία που έχουμε διαγράψει και το απίστευτο ρεκόρ των 18 συνεχόμενων νικών. Το στοιχείο πάντως, που κρατάω περισσότερο απ’ όλα έχει να κάνει με το γεγονός ότι παρουσιαζόμαστε απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι ανεξαρτήτως δυναμικότητας του αντιπάλου.

Όλα τα παιχνίδια τα αντιμτωπίζουμε το ίδιο σεβόμενοι τους αντιπάλους μας. Αυτό το γεγονός είναι ιδίωμα των ομάδων, αλλά και των ποδοσφαιριστών που πρωταγωνιστούν και τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν το παραπάνω βήμα» ήταν το αρχικό σχόλιο του Δημήτρη Φιλίππου, για να προσθέσει:

«Ειλικρινά, αισθάνομαι πολύ υπερήφανος για τα όσα έχει πετύχει φ΄τος η ομάδα μας. Αποδίδει ποιοτικό ποδόσφαιρο, ακούγεται έντονα στον ποδοσφαιρικό κόσμο τη; Αθήνας και γενικότερα εκτιμώ ότι είναι μία διαφήμιση για τον σύλλογο, Εμείς στην συνέχεια θα επιδώξουμε να διατηρήσουμε τον ρυθμό και την απόδοσή μας σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα» 

Related posts

Σήμερα στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη για τον Ιπποκράτη.

Abola Team 2

Αθανασόπουλος: «’Όσο ψηλότερα γίνεται με όμορφο ποδόσφαιρο!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (15/2)

Abola Team