free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Να φθάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Τους φετινούς στόχους της Λυκόβρυσης οριοθέτησε ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» Κώστας Ιωάννου.

 

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας και το συγκεκριμένο απόφθεγμα, φαίνεται να ανταποκρίνεται τελείως στην περίπτωση της Λυκόβρυσης.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων με τη εκτός έδρας νίκη του επί του μαχητικού Κεραυνού Πετρούπολης με 1-0, αναρριχήθηκε για πρώτη φορά φέτος στην ιδιαίτερα τιμητική τέταρτη θέση, γεγονός το οποίο καταδεικνύει ξεκάθαρα την ποιότητα, αλλά και τη δυναμική της ομάδας.

Ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» Κώστας Ιωάννου με δηλώσεις του στο «Αbola.gr», έσπευσε να δώσει το δικό του ξεχωριστό στίγμα ενόψει της συνέχειας αλλά και να οριοθετήσει τους στόχους της ομάδας του:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συγκέντρωση, αλλά και το αγωνιστικό πνεύμα που επέδειξαν οι παίκτες μου, στοιχεία τα οποία και μας  οδήγησαν στην νίκη. Απέναντι σε μία πολύ δυνατή κι αξιόμαχη ομάδα, όπως είναι ο Κεραυνός Πετρούπολης, εμφανίσαμε αρκετές αρετές και αυτό το στοιχείο μας κάνει να αισιοδοξούμε ακόμη περισσότερο» ήταν το αρχικό σχόλιο του Κώστα Ιωάννου, για να προσθέσει

«Οι ποδοσφαιριστές μου κάνουν πολύ σημαντική προσπάθεια και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Ξεκάθαρος στοχος για τη συνέχεια, είναι να φτάοσυμε όσο ψηλότερα γίνεται και να επιδεικνύουμε τη δουλειά μας».

 

Έναν μήνα εκτός ο Καρλάφτης

Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Κεραυνού Πετρούπολης είχ εκαι το … αντίτιμό της για τη Λυκόβρυση. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός του σοβαρού τραυματισμού του Ηλία Καρλάφτη. Ο 22χρονος τερματοφύλακας αποχώρησε με ρήξη τένοντα στην ωμοπλάτη και θα χρειαστεί επέμβαση, ώστε να αντιμετωπίσει τον σοβαρό του τραυματισμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες γνωματεύσεις, ο Καρλάφτης ενδέχεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα ενός μήνα.  

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση πολλών πιτσιρικάδων»

Στα … χασομέρια πήρε το τρίποντο το Χαλάνδρι (1-0)

Abola Team

Κουτρομάνος στην ΑΕ Χαλανδρίου

abola10