free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στην «ευθεία» ενόψει τελικού το Κερατσίνι

Με τους καλύτερους οιωνούς συνεχίζεται η προετοιμασία των «ροσονέρι» ενόψει του σαββατιάτικου τελικού Κυπέλλου με τον Αετό Κορυδαλλού.

 

 

Η αντίστροφη μέτρηση για τον  τελικό του Κυπέλλου Πειραιά “Μιλτιάδης Μαρινάκης” έχει ήδη ξεκινήσει  για την ομάδα του Κερατσινίου που μετά τη νίκη κόντρα στον Αετό, θέλει να προσθέσει ένα ακόμα αστέρι στη φανέλα του.

Η προετοιμασία συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς με τον Βασίλη Σπάθα και το τιμ του να ετοιμάζουν την ομάδα  για ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι . Σήμερα, στις 20.00, στο Vammos, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο τραπέζι της ΕΠΣΠ, στις ομάδες, τους διαιτητές και τους παράγοντες του αγώνα.

Παράλληλα, όσον αφορά τα εισιτήρια,αυτά έχουν τεθεί  σε κυκλοφορία και τιμώνται 5 ευρώ για τις θύρες 1-2( Κερατσινίου), θύρες 23-24( Αετός Κορυδαλλού), θύρες 28-29-30(ουδέτερες)

Επίσης τα σωματεία μπορούν να παραλαμβάνουν τις  δωρεάν προσκλήσεις vips που δικαιούνται από την γραμματεία της Ένωσης.

Στα θετικά για τον τενχικό Βασίλη Σπάθα συγκαταλέγεται η παντελής έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων. Με την ψυχολογία όλων να βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό σημείο λόγω της σπουδαίας νίκης στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου με 2-1 απέναντι στον Αετό Κορυδαλλού.

 

Related posts

«Πέρασε» από τον Κορυδαλλό το Κερατσίνι

Kώστας Παλαιολόγος

Σκλάβος: «Τεράστια νίκη, συγχαρητήρια στους παίκτες»

Kώστας Παλαιολόγος

Οριστική η μετακίνηση Νταουτάϊ και Κιάφα στο Κερατσίνι

Abola Team 3