free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Πέρασε» από τον Κορυδαλλό το Κερατσίνι

Οι «ροσονέρι» υπέταξαν εκτός έδρας τον ΑΟ Κορυδαλλό με 2-0 και συνέχισαν την κούρσα τους προς την κατάκτηση του τίτλου στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΠ.

 

 

Την 16η νίκη του σε 18 παιχνίδια πέτυχε  το Κερατσίνι που επικράτησε με 2-0 του Αο Κορυδαλλού.

Το συγκρότημα του Βασίλη Σπάθα συνέχισε ακάθεκτο την φρενήρη κούρσα του προς την κατάκτηση του τίτλου σοτν ιδιαίτερα συναρπαστικό δεύτερο όμιλο τηες Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΠ, έχοντας για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι σε καταπληκτική ημέρα τον Ανδρέα Νταουτάι, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα των «ροσονέρι»

 Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι στο ματς  και αφού στο 4’ ο Άγελος Ψυχογιός αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση, στο 7’ άνοιξαν το σκορ.

Έπειτα από καταπληκτική κάθετη πάσα του Σίμου Φούντα, ο Ανδρέας  Νταουτάι με σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 22ο λεπτό, ο Ψυχογιός έκανε σουτ απο τα 35 μέτρα και η μπάλα έγλειψε το δοκάρι, ενώ στο 40ο λεπτό απο όμορφη ενέργεια του Τουρνά με το Νταουτάι , ο τελευταίος έκανε το σουτ  και η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Ενα λεπτό μετά έγινε το 0-2. Ο Νταουτάι  υποδέχτηκε τη μπάλα από το λάθος διώξιμο  των αμυντικών σε σέντρα του Σφυρογιαννάκη και με σουτ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ροσονέρι» έκαναν απλά μία συντήρηση δυνάμεων κρατώντας το σκορ στα επίπεδα του 0-2.

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ; Κουλούρης, Τσόλης(46 Μπλέντζος), Βαρδής, Λίτσο. Μέξης ΜάρθαςΧαντζής, Ζαμπέτης, Βασιλόπουλος(46 Καραπετσάνης), Χατζηελευθερίου, Λεκάκης (51 Χαραλάμπους)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπότος, Σφυρογιαννάκης, Σκορδίλης (58 Μακρής), Αγγελάκης, Βαττής, Φούντας-Ψυχογιός (69 Κιάφα) , Γκιάτης, Νταουτάι, Τουρνάς Διάκος (62 Μάλλης)

 

 

Related posts

Σπάθας: «Όλοι ευτυχισμένοι για το νταμπλ!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΟ Καραβάς: Ευχές προς όλα τα σωματεία

Abola Newsroom

Νίκη – «οξυγόνο» για τον ΑΟΑΔ