free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σπάθας: «Όλοι ευτυχισμένοι για το νταμπλ!»

Την ικανοποίησή του για την μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος εξέφρασε ο τεχνικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας, «δείχνοντας» τον αντικειμενικό στόχο της ανόδου στην Γ’ Εθνική.

 

Κάθε λόγο να πετάει στα … ουράνια είχε ο Βασίλης Σπάθας λίγη ώρα μετά την λήξη της αναμέτρησης του Κερατσινίου, που βρήκε τους «ροσονέρι» να θριαμβεύουν με 4-0 της Α.Ε. Θύελλας/ Αχιλλέα Κορυδαλλού και να κατακτούν και μαθηματικά τον τίτλο στον δεύτεορ όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

 Ο αρχιτέκτονας της φετινής ξέφρενης και αήττητης πορείας του Κεραστσινίου προς την κατάκτηση του νταμπλ στις δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, φρόντισε να «δείξει» τον αντικειμενικό στόχο της ομάδας, που δεν είναι άλλος από την επίτευξη της ανόδου στην Γ’ Εθνική:

 

«Είμαστε όλοι ευτυχισμένοι από την κατάκτηση του νταμπλ. Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Τελειώνουμε ιδανικά τις υποχρεώσεις μας στον όμιλό μας, τερματίζοντας στην κορυφή, και το πλέον ευχάριστο είναι ότι όλοι οι παίκτες που κλήθηκαν να αγωνιστούν, παρουσίασαν πολύ καλά δείγματα γραφής, διατηρώντας το όλο σύνολο σε υψηλά στάνταρ απόδοσης» ήταν το αρχικό σχόλιο του Βασίλη Σπάθα, για να προσθέσει:

 

«Απομένει πλέον ένα παιχνίδι, ώστε να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα και κατόπιν θα επικεντρωθούμε για την επίτευξη του αντικειμενικού μας στόχου, που δεν είναι άλλος από την επίτευξη της ανόδου στην Γ’ Εθνική, είτε μέσω του θεσμού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ή μέσω αγώνα μπαράζ, που θα κληθούμε να δώσουμε με την πρωταθλήτρια του άλλου ομίλου. Αυτό που προέχει, είναι να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να τελειώσουμε ιδανικά τη σεζόν και όπως αρμόζει σε αυτή την ομάδα»

 

Related posts

Τριάρα» με ανατροπή ο Ήφαιστος

Kώστας Παλαιολόγος

Σκλάβος: «Δύσκολο και κομβικό ματς με τον Φαληρικό»

Kώστας Παλαιολόγος

«Πεντάρα» ο Καραβάς

Kώστας Παλαιολόγος