free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Λυκόβρυση 1-0 τον ΓΣ Καισαριανής

Η ομάδα του Κώστα Ιωάννου η Λυκόβρυση έφτασε τις 13 αγωνιστικές αήττητη, δίνοντας συνέχεια στην ανοδική της πορεία στον 1ο όμιλο της Β ‘κατηγορίας και εδραιώνοντας την άποψη που τη θέλει να συμπεριλαμβάνεται στις πλέον φορμαρισμένες ομάδες του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Αυτή τη φορά η Λυκόβρυση λύγισε τον αξιόμαχο ΓΣ Καισαριανής, του οποίου επιβλήθηκε με το «φτωχό», πλην πολύτιμο 1-0, έχοντας ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ. 

Μόλις ΣΤΟ 12 ‘ο Γιαννόπουλος έδειξε τον … δρόμο προς τη νίκη με πλασέ μετά από όμορφη ατομική ενέργεια (1-0), πετυχαίνοντας έτσι να εκμηδενιστεί το όποιο άγχος μπορεί να υπήρχε στην ομάδα του. Στο 49 ‘ο Δ. Ραφτόπουλος «ατύχησε», βλέποντας την μπάλα να σταματά στο δοκάρι μετά από το σουτ που επιχείρησε, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και ο Γιαννόπουλος είχαν κάποιες ακόμη καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ, που θα «σφράγιζε» την επικράτηση της Λυκόβρυσης. Από την άλλη, ανταγωνιστικός ήταν ο ΓΣ Καισαριανής, προσθέτοντας στο ενεργητικό του άλλη μία θετική εμφάνιση, που όμως δεν είχε αντίκτυπο.

Διαιτητής ήταν ο Σύψας, με βοηθούς τους Αλάμπεη και Γκικόπουλο.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Καβαλάρης, Κωτσιόπουλος, Τζένης, Αγγελής, Π. Ραφτόπουλος, Γιαννόπουλος (90 ‘Κορκούτι), Μήτογλου, Κάντριου (77’ Σταματέλος), Δ. Ραφτόπουλος, Επταήμερος (91 ‘Κουλούρης)

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Θανάσης Γάκης): Καλαμάρας, Πατσιαλός, Τζήμας, Αϊβάζης, Γώγος, Ντούνι, Μπεκατώρος (46 ‘Μερμύγγης), Ντατσιονάκης, Χρυσικός, Δημητριάδης, Τρυφέρης (65’ Μπαμπάτσικος). 

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Ξεκινάμε τον Γολγοθά»

Kώστας Παλαιολόγος

«Επένδυση» με Νταβούλ και Στυλιανέση η Αλσούπολη

Kώστας Παλαιολόγος

Με χατ-τρικ του Κουτσιούμπα η Νέα Ιωνία 3-0 εκτός τον Βοτανικό

Abola Team 3