free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Ξεκινάμε τον Γολγοθά»

Αυξημένη επαγρύπνηση ενόψει της κρίσιμης συνέχειας συνιστά από τους παίκτες του ο προπονητής της Αλσούποης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

 

Η ραστώνη των εορεών των Χρισοτυγέννων και της Πρωτοχρονιάς ανήκει οριστικά κι αμετάκλητα στο παρελθόν για την Αλσούπολη.

Το φιλόδοξο συγκρότημα των βορείων προαστίων επέστρεψε σε φουλ … αγωνιστικούς ρυθμούς, ξεκινώντας από το απόγευμα της Τρίτης την προετομασία του ενόψει της επανέναρξης των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων, που θα το βρει αντιμέτωπο της Άμιλλας Περιστερίου.

Ο τεχνικός καθοδηγητής του συλλόγου Παναγιώτης Καλαϊτζίδης, έσπευσε να τονίσει τα εξής: «Ξεκινάμε την προετοιμασία μας έχοντας αποκλειστικά στραμμένη την προσοχή μας στο επερχόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Άμιλλα Περιστερίου. Ξεκινάμε τον Γολγοθά, μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων  με ξεκάθαρο στόχο να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί»

 Όσον αφορά τις μεταγραφικές επιδιώξεις, στην Αλσούπολη πάντα φροντίζουν να έχουν ανοικτές τις κεραίες τους για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Παρέμεινε και ο Γιώργος Τσελίκας στον ΠΟΨ

Kώστας Παλαιολόγος

Σπουδαία Νίκη 2-1 ο ΑΡΗΣ τον Παπάγο | ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Ρένος Γιαμπουράς

Προπονητής των υποδομών του ΠΟΨ ανέλαβε ο Κυπριανός Ανδρέου