free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Κυπελλούχος ΕΠΣΑ τα Σούρμενα

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καζαντζή όπου πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, τα Σούρμενα επικράτησαν του Χαραυγιακού με 2-1 στο γήπεδο του Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη, και στέφθηκαν κυπελλούχοι της ΕΠΣΑ για την σεζόν 2016-2017.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τα Σούρμενα όταν ο Καζαντζής από κοντά άνοιξε το σκορ στο 11′ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή. Στην συνέχεια ο Χαραυγιακός προσπάθησε να αντιδράσει και η απάντηση ήρθε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους. Συγκεκριμένα στο 55΄ ο Γιαννόπουλος ύστερα από ωραία συλλογική προσπάθεια βρέθηκε απέναντι από τον Λύρο και με ωραίο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Με το ενδιαφέρον και την αγωνία να χτυπάνε… κόκκινο η αναμέτρηση συνεχίστηκε οι δύο ομάδες έβγαζαν πάθος αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις νευρικότητα, όπως ήταν φυσικό άλλωστε. Τα Σούρμενα αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμα στην συνέχεια και παρόλο που δέχθηκαν την ισοφάριση, ανέβασαν στροφές και απόδοση. Η δικαίωση ήρθε στο 84′ καθώς κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το λάθος του Βαζούκη όπου ολιγώρησε δίνοντας το δικαίωμα στον -πάντα- επικίνδυνο Καζαντζή να παρέμβει στην φάση να κλέψει και να σουτάρει για το 1-2. 

Έξαλλοι πανηγυρισμοί για τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Μητρούση. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και τα Σούρμενα είναι η κυπελλούχος ομάδα του κυπέλλου ΕΠΣΑ για το 2016-2017.

 

Διαιτητές : ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΑΚΡΙΒΟΣ Χ., ΚΟΡΤΕΣΗΣ Π., ΣΧΙΖΑΣ Κ.

Χαραυγιακός (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Παπαδόπουλος, Ζαρίφης, Παπαδημητρίου, Βαζούκης, Μπιρμπιλής (46′ Μακρυγιάννης), Τουγουντζόγλου, Κωνσταντόπουλος (46′ Μπίτιλης), Φωστέρης, Γιαννόπουλος, Αναστασόπουλος, Ράμμος.

Σούρμενα (Γιάννης Μητρούσης): Λύρος, Μετλίου, Κορκολής (60′ Θεοδώρου), Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Θυμιανός (50′ Τσακίρης), Πρέκας (75′ Ζιώγας), Μανωλιάδης, Καζαντζής, Δημογιάννης, Χατζηπαναγιώτης.

Related posts

Εντυπωσιακό αναμένεται να είναι και το νέο πρωτάθλημα 2018-19 της Α’ ΕΠΣΑ.

Ρένος Γιαμπουράς

Χαραυγιακός; Τέλος εποχής για τον Γαλάνη

Abola Team

ΔΙΑΝΑ επικράτησε με 2-0 της Κηφισιάς

admin