free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Το πιστεύαμε πολύ, ήταν πέναλτι!»

Στους τομείς που ώθησαν το Κερατσίνι στην δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου, αναφέρθηκε ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος Άγγελος Ψυχογιός, ο οποίος τόνισε με κατηγορηματικό τόνο ότι η φάση που καθόρισε τον τελικό ήταν οφθαλμοφανές πέναλτι.

 

Την δική του πινελιά με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Κερατσινίου πρόσθεσε με τρόπο εμφατικό ο Άγγελος Νείλος Ψυχογιός!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Κερατσινίου για δεύτερη συτνεχόμενη χρονιά έμελλε να είναι ο παίκτης, που με δικό του γκολ, χάρισε το Κύπελλο στους «ροσονέρι» και μάλιστα ξανά απέναντι στον ίδιο αντίπαλο τον Αετό Κορυδαλλού.

Ο «χρυσός» σκόρερ του Κερατσινίου και MVP  του τελικού στις δηλώσεις του υπήρξε απόλυτα ξεκάθαρος:

«Είμαστε όλοι μας πολύ χαρούμενοι για το γεγονός ότι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν κατακτάμε αυτό το βαρύτιμο τρόπαιο. Το πιστεύμαε πολύ όλοι μας, το θέλαμε και καταφέραμε να φτάσουμε στην επιτευξη του στόχου» ήταν το αρχικό σχόλιο του Άγγελου Ψυχογιού, ο οποίος ερωτηθείς για την επίμαχη φάση του καταλογισμού του πέναλτι, που έμελλε να καθορίσει τον τελικό, υπήρξε κατηγορηματικός:

«Ναι ήταν πέναλτι. Η φάση ήταν ολοκάθαρη. Από εκεί και περα αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός ότι για δεύτεη συνεχόμενη σεζόν πέτυχα το γκολ, που χάρισε στη ομάδα μου το Κύπελλο»

 

 

 

 

Related posts

Σκλάβος: «Νίκη που ανεβάζει την ψυχολογία μας!»

Kώστας Παλαιολόγος

«Βόμβα» με Λέκκα ο Αετός Κορυδαλλού!

Kώστας Παλαιολόγος

60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Abola Newsroom