free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Με δέκα παίκτες ο Κένταυρος Βριλησσίων 1-1 με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Ο Κένταυρος Βριλησσίων σε ένα ματς απαγορευμένο για καρδιακούς, παρότι έμεινε με δέκα παίκτες από το 60′ λόγω αποβολής του Μανίκα με δεύτερη κίτρινη, άντεξε απέναντι στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, αφού το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1,

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 88′ με όμορφο σουτ του Κουλιούρη μετά από έξοχη ασίστ του Δέτση. Η ισοφάριση για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου ήρθε στο 88′ με κεφαλιά του Μπερτσιά.

Ήρωας του αγώνα ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Θ. Θεοδωρίδης ο οποίος τρεις τουλάχιστον φορές στο 48′, στο 79′ και στο 91′ πραγματοποίησε σωτήριες αποκρούσεις διώχνοντας στην κυριολεξία την μπάλα λίγο πριν περάσει την γραμμή.

Διαιτήτευσαν οι Σφακιανάκης, Καρατζίκας, Απτόσογλου.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Θεοδωρίδης Θ., Κοντογιάννης (78’ Κουλιούρης), Γαληνάκης, Τούντας, Κολλιός, Κουτσουβέλης, Νίκας, Δημητριάδης (52’ Μπότσι), Δέτσης, Ένσι (63’ Θεοδωρίδης Α.), Μωραΐτης.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σκυριώτης, Μπάκας Α. (56’ Θανόπουλος), Καλλιακούδας (80’ Παπαναστασίου), Κανελλόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος, Μπερτσιάς, Τσούκης, Ρούπι (37’ λ. τρ. Τσαγιάννης), Κακλαμάνος, Αποστολόπουλος.

Related posts

Κουσάνας: «Μας μένει μία πικρία»

Kώστας Παλαιολόγος

Εύκολα η “Σάντα”

abola10

Τρανός: «Να επανέλθουμε σε ρότα επιτυχιών»

Kώστας Παλαιολόγος