free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ολοταχώς για κορυφή το Αιγάλεω, αλώβητος ο Αθηναϊκός

Το Αιγάλεω ήταν το μεγάλο κερδισμένο της αγωνιστικής, αφού «σκόρπισε» με 4-0 εντός έδρας τους Αγίους Αναργύρους και μπήκε για τα καλά στο «κόλπο» του τίτλου, αφού πέρασε δεύτερο και μείωσε τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Πανερυθραϊκό στους 4 πόντους!

 

Σε μεγάλη ημέρα βρέθηκε ο Τζανέτος που πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ, ενώ δύο γκολ σκόραρε ο Βέρμπης. Το σκορ άνοιξε στο 36’ ο Τζανέτος με απευθείας φάουλ και στο 41’ ο Σπανός διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, μετά από μπαλιά του Τζανέτου. Το 3-0 ήρθε στο 67’ από τον Βέρμπη, μετά από νέα ασίστ του Τζανέτου, ενώ το 4-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Βέρμπης στο 71′ μετά από πάσα του Σπανού.

 

Διαιτητές: Τσουκαλάς, Δεληθοδωρή – Βαξαβανέλλης.

 

ΑΙΓΑΛΕΩ: Γιώρας, Παπουτσής, Κολοβός (46’ Ναυπλιώτης), Σταύρου (26’ Λίτσης), Τζανέτος, Καλογερής, Κοντιζάς, Κωτσερίδης, Βέρμπης, Σπανός (74’ Τσαρκάνι), Τουλουβασίλης.

 

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Αρχοντάκης, Ντόντης (51’ Πλεξίδας), Κοκότης, Μηλιώνης, Νταϊφώτης, Κρητικός, Κραψίτης, Οικονόμου, Δανασής, Λάλα (72’ Χατζής), Μαντίκος (51’ Μπαστάνης).

 

 

Στο στείρο 0-0 έμειναν Ηλιούπολη και Αθηναϊκός, ένα αποτέλεσμα που ίσως κρίνεται περισσότερο θετικό για τους φιλοξενούμενους που κυνηγάνε την παραμονή και έφυγαν αήττητοι μέσα από μία δύσκολη έδρα.

 

Δοκάρι: 52’ Γάγγος

 

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Κουτσογιάννος-Νικολαδός

 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Καπακτσόγλου, Μπούρσαλης, Μυτιληνός (46’ Γκολφινόπουλος), Τερλελής, Ρωμανός, Παπαδάκης, Ζουμπουνέλης, Κόκορης (74’ Αράπης), Χαλιώτης, Γάγγος, Σολδάτος

 

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λιάπας, Μαραγκός (46’ Βοτσαΐτης), Κορδογιάννης (46’ Ασλανίδης), Παπαγερίδης, Κίλιας, Χατζής, Μποσνιάκου, Ζαχαρόπουλος, Ραβανής (61’ Κρασώνης), Ζαφειράτος, Κιουτάκ

Related posts

Παρελθόν ο Π. Ατματζίδης από την Δόξα Βύρωνος

Abola Team 2

ΑΟ Περιστερίου-Χολαργός 1-1

Abola Team 3

Κράτησε το αήττητο ο Άρης Πετρούπολης (2-1)

Abola Team