free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σκλάβος: «Οι παίκτες μου υπερέβαλαν ευατούς!»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και τον βαθμό που απέσπασαν από τον ΑΣ Ποντίων, εξέφρασε ο τεχνικός του ΑΟΑΔ Μπάμπης Σκλάβος.

 

 

Αποφασισμένοι να παλέψουν μεχρις εσχάτων για το εισιτήριο της παραμονής στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Πειραιά παρουσιάζονται άπαντες στον ΑΟΑΔ.

Η νεοφώτιστη ομάδα, παρά τα πολλά προβλήματα που είχε να αντιπαρέλθει, με πιο σημαντικό το γεγονός της αποβολής του Γιώργου Τζουανάτου από το 44’  έδειξε χρακτήρα και κατάφερε να φθάσει στον βαθμό της ισοπαλίας, που της επιτρέπει να ελπίζει βάσιαμ για την αποφυγή του υποβιβασού.

Ο τεχνικός του ΑΟΑΔ Μπάμπης Σκλάβος, ο οποίος αναμετρήθηκε με τη ομάδα, με την οποία τη περασμένη σεζόν, έζησε μοναδικές στιγμές οδηγώντας την στην άνοδο στην Α’ Κατηγορία, με δηλώσεις του στο «Abola.gr» έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα για την κρίσιμη συνέχεια

 «Είμαιαπόλυτα ευχαριστημένος από την αγωνιστική συνέπεια και την τιτάνια προσπάθεια των παικτών μου. Παρά το γεγονός ότι υποχρεωθήκαμε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα να αγωνιστούμε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Τζουανάτου και ενώ ήμασταν πίσω στο σκορ, καταφέραμε να αντιδράσουμε και να φτάοσυμε στην ισοφάριση απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα όπως ο ΑΣ Ποντίων» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή του ΑΟΑΔ, για να προσθέσει:

«Οι παίκτες μου υπερέβαλαν εαυτούς και κατάφερν να φτάσουν σ’ ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα, το οποίο μας κρατάει ολοζώντανες τις ελπίδες για την παραμονή. Από την πλευρά μα είμαστε αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που μας ναλογούν, ώστε να φτάσουμε στα πλέι – άουτκαι να διεκδικήσουμε την παραμονή μας. Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με Ίκαρο Καλλιθέας και Αετό Κορυδαλλού, όπου θα πάμε να παλέψουμε όσο μπορούμε για το καλύτερο δυνατό»

 

 

 

 

 

Related posts

«Το θέλαμε πολύ!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Μαναριώτης «υπέγραψε» τo 100ό γκολ του Κερατσινίου!

Kώστας Παλαιολόγος

Η ΕΠΣ Πειραιά ενημερώνει για τον τελικό Κυπέλλου

Kώστας Παλαιολόγος