free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΒΟΜΒΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ: Η νομοθετική ρύθμιση που φτιάχνει το γήπεδο της ΑΕΚ (Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Φώτη Κατσούφη)

Στο περιθώριο άφησε τον δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας Άρη Βασιλόπουλο αναφορικά με τους ενδοιασμούς που κατά καιρούς παρουσιάζει για το γήπεδο της ΑΕΚ, ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Ρεπορτάζ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Ο Υπουργός Επικρατείας κατά την διάρκεια των απονομών στο τουρνουά παλαιμάχων που έγινε στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας για να τιμηθούν οι ήρωες που έπεσαν στο μπλόκο της Καλογρέζας και στο οποίο συμμετείχε η ομάδα των παλαιμάχων της ΑΕΚ, είπε την μαγική φράση η οποία φαίνεται να λύνει το γρίφο σχετικά με το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και να σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση σχετικά με το ξεκίνημα των εργασιών για τη δημιουργία του νέου “παλατιού” και “σπιτιού” της Ένωσης.

Ο κ. Φλαμπουράρης ειδικότερα και πολύ περισσότεροι απευθυνόμενος στους ανθρώπους της ΑΕΚ είπε: “Μέσα σε ένα μήνα το αργότερο θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση σχετικά με το υψόμετρο του γηπέδου”. Η φράση αυτή προκάλεσε κλίμα ενθουσιασμού αλλά και έφερε και ανακούφιση στις τάξεις των ανθρώπων της ΑΕΚ οι οποίο διαπιστώνουν ότι υπάρχουν η θέληση αλλά και η αποφασιστικότητα από την πλευρά της κυβέρνησης, ώστε να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό οι εργασίες για το νέο γήπεδο της ιστορικής ομάδας.

Related posts

Επεισόδια στον Πύργο!

Abola Team

Ο Α. Μπέκιος πρόεδρος στα Τρίκαλα

Abola Team 2

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά (7/10) αποτελέσματα στο Κύπελλο

Abola Team