free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χατζηαλέξης: «Πάμε με όσα όπλα διαθέτουμε!»

Το σύνθημα για μάχη μέχρι τέλους όσον αφορά την υπόθεση άνοδο, έδωσε ο προπονητής του Χαραυγιακού Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.

 

 

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν μέχρι τέλους όλες τις πιθανότητες που τους αναλογούν για το κυνήγι του τίτλου στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ είναι άπαντες στον Χαραυγιακό!

Το γεγονός ότι η δημοφιλής ομάδας της Ηλιούπολης διατηρεί το βαθμολογικό χάντικαπ των τριών πόντων από τον πρωτοπόρο Θρίαμβο Χαϊδαρίου (56 έναντι 53) αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Κι όλα αυτά κόντρα στα πάρα πολά αγωνιστικά προβλήματα, που ταλανίζουν την ομάδα στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Χαρακτηριστικές του κλίματος που επικρατεί στο στρατόπεδο των «νερατζούρι» είναι οι δηλώσεις του προπονητή Μαργαρίτη Χατζηαλέξη στο «Αbola.gr»:

«Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε κόντρα στις όσες δυσκολίες αντιμετωπίζουμε. Πάμε γερά για τη επίτευξη του στόχου που μας έχει απομείνει, με όσα όπλα διαθέτουμε. Είμαστε ακόμη γερά στο κυνήγι της πρώτης θέσης και κάθε παιχνίδια για εμάς είναι και τελικός. Ακόμη και με τους παίκτες που ππροέρχονται από τις υποδομές θα πάμε να παλέψουμε» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, για να προσθέσει:

«Σίγουρα αντιμετωπίζουμε προβλήματα, αλλά οφείλουε να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να επιδεικνύουμε την ανάλογη προσήλωση. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Φωστήρα Ηλιούπολης, οπου θα πάμε με όλες μας τις δυνάμεις να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς»

 

«Μετράει» προβλήματα

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του Χαραυγιακού, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Φωστήρα Ηλιούπολης. Ο τεχνικός Μαργαρίτης Χατζηαλέξης για τις ανάγκες τους συγκεκριμένου αγώνα δεν θα υπολογίζει σίγουρα στις υπηρεσίες των Δημήτρη Αναστασόπουλου, Τάσου Ζαρίφη, οι οποίοι υποφέρουν από ίωση βαριάς μορφής, πο τους έχει καθηλώσει τις τελευταίες ημέρες, όπως επίσης του τιμωρημένου Γιάννη Παπαδημητρίου και του τραυματία Χρήστου Κωνσταντινίδη, ο οποίος έχει χτυπήσει από το τελικό Κυπέλλου κόντρα στα Σούρμενα.

Related posts

Επιστροφή στις νίκες για Ηράκλειο

abola10

Χατζηαλέξης: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τον τίτλο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Διάνα: Συνεχίζονται τα έργα καλλωπισμού και συντήρησης

Γιώργος Ανανίδας